ΤΕΝΙΣ

Ο Ταμπερνέρ αντίπαλος του Τσιτσιπά

Greece's Stefanos Tsitsipas prepares to return the ball to Spain's Rafael Nadal during the Barcelona Open Tennis Tournament final in Barcelona, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Greece's Stefanos Tsitsipas prepares to return the ball to Spain's Rafael Nadal during the Barcelona Open Tennis Tournament final in Barcelona, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Κάρλος Ταμπερνέρ, Νο194 του κόσμου, θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον πρώτο γύρο του Roland Garros.

Ο Κάρλος Ταμπερνέρ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον πρώτο γύρο του Roland Garros. Ο 20χρονος τενίστας, Νο40 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε κληρωθεί με παίκτη που θα προέκυπτε από τα προκριματικά και αυτός τελικά είναι ο 20χρονος Ισπανός (Νο194).

Στους τρεις αγώνες των προκριματικών ο Ταμπερνέρ απέκλεισε κατά σειρά τον 28χρονο Γερμανό, Γιανίκ Μάντεν, με 6-1, 7-5, τον 37χρονο Αυστριακό, Γιούργκεν Μέλτζερ, με 3-6, 7-6(1), 6-3 και τον 24χρονο Γερμανό, Όσκαρ Ότε, με 6-2, 2-6, 6-4.

Αν προκριθεί ο Τσιτσιπάς, θα είναι η πρώτη νίκη της καριέρας του σε κυρίως ταμπλό ενός Grand Slam και στην συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Αυστριακό, Ντόμινικ Τιμ, Νο8 στον κόσμο.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Σάκκαρη κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την 32χρονη, Μάντι Μινέλα, από το Λουξεμβούργο, . Η 22χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε βρεθεί απέναντι στην Μινέλα, στο Fed Cup που διεξήχθη στο Τατόι πριν ένα μήνα και τη νίκησε εύκολα 6-0, 6-1 στο μπαράζ ανόδου.

Στην περίπτωση που περάσει στον δεύτερο γύρο, θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην 29χρονη Ισπανίδα, Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο (Νο23) και την 20χρονη Κροάτισσα, Άνα Κόνιουχ (Νο104).

AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ