ΤΕΝΙΣ

Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο ενοχλητικός... Μπιλ Γκέιτς

Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο ενοχλητικός... Μπιλ Γκέιτς

Ο Ρότζερ Φέντερερ δημοσιοποίησε ένα φοβερό σποτάκι με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον δισεκατομμυριούχο Μπιλ Γκέιτς, προκειμένου να προμοτάρει τη συμμετοχή τους σε φιλανθρωπική εκδήλωση. (VIDEO)

Ο Ρότζερ Φέντερερ θα συμμετάσχει σε διοργάνωση τένις για φιλανθρωπικό σκοπό, που θα λάβει χώρα στο Σιάτλ των ΗΠΑ στις 29 Απριλίου. Ονομάζεται "The Match for Africa 4" και πρόκειται για την τέταρτη από μία σειρά εκδηλώσεων τις οποίες επιμελείται ο ίδιος, προκειμένου να συγκεντρώνει χρήματα για το ίδρυμά του, το "Roger Federer Foundation". Στόχος αυτού αποτελεί το να βοηθά παιδιά που βρίσκονται στην ήπειρο της Αφρικής και επιβιώνουν υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Κατόπιν αυτών, δημιούργησε ένα απίθανο διαφημιστικό σποτάκι για να προμοτάρει το επερχόμενο γεγονός, το οποίο και αποδεικνύεται εξαιρετικά ευρηματικό. Ο διάσημος τενίστας προσπαθεί να προπονηθεί, τη στιγμή που ένας ενοχλητικός φίλαθλος, ο... Μπιλ Γκέιτς, ζητωκραυγάζει ολομόναχος στην κερκίδα!

Όπως έγινε γνωστό, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft και επίσης γνωστός για τις φιλανθρωπικές δράσεις του θα αγωνιστεί επίσης στο εν λόγω τουρνουά και μάλιστα στο πλάι του Φέντερερ.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ