ΤΕΝΙΣ

Ο Ράονιτς χάλασε το... ραντεβού

Ο Ράονιτς χάλασε το... ραντεβού

Ο Μίλος Ράονιτς νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Ράφα Ναδάλ και μας στέρησε μια αναμέτρηση μεταξύ του Ισπανού και του Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά του Ίντιαν Γουέλς (video).

Ο Μίλος Ράονιτς είναι μαζί με τον Γκριγκόρ Ντίμιτροφ οι επόμενοι παίκτες που πιστεύεται πως θα προστεθούν στο κλαμπ των νικητών Grand Slam. Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να κερδίζουν σταθερά τους Big Four (Τζόκοβιτς, Φέντερερ, Μάρεϊ, Ναδάλ) και βέβαια τον Σταν Βάβρινκα, νικητή στο Αυστραλιανό Όπεν το 2014.

Ο Ράονιτς, ο Καναδός με το μεγάλο σερβίς, νίκησε για πρώτη φορά τον Ράφα Ναδάλ στην καριέρα του, επικρατώντας με 4-6, 7-6 (12-10), 6-4 του Ισπανού σε ένα "μαραθώνιο" προημιτελικό, η συνολική διάρκεια του οποίου ξεπέρασε τις τρεις ώρες.

Με 19 άσους ο Ράονιτς θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη εις βάρος του Ρότζερ Φέντερερ στον ημιτελικό. Ο Ελβετός του είχε δώσει ένα μάθημα στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον πέρυσι. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Άντι Μάρεϊ με το... κλίμα να παραμένει βαρύ μετά τον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν.

Πάντως έχουν περάσει 14 μήνες από την τελευταία συνάντηση του Φέντερερ με τον Ναδάλ. Αυτή δεν θα γίνει ούτε και την επόμενη εβδομάδα στο Μαϊάμι, όπου ο Ελβετός δεν θα παίξει, άρα περιμένουμε μια αναμέτρηση στο χώμα και δεν αποκλείεται να γίνει στο Ρολάν Γκαρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ