ΤΕΝΙΣ

Ο Παγδατής είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή

Marcos Baghdatis of Cyprus makes a forehand return to India's Yuki Bhambri during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 15, 2018. (AP Photo/Vincent Thian)
Marcos Baghdatis of Cyprus makes a forehand return to India's Yuki Bhambri during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 15, 2018. (AP Photo/Vincent Thian) AP PHOTO/VINCENT THIAN

Ο Μάρκος Παγδατής μίλησε στην ΑΤΡ για τη νέα προσπάθεια που θέλει να κάνει, ώστε να βρεθεί και πάλι στο 100% των δυνατοτήτων του μέχρι το US Open.

Ο Κύπριος τενίστας, Μάρκος Παγδατής, μίλησε στην ΑΤΡ για τη νέα προσπάθεια που θέλει να κάνει, ώστε να βρεθεί και πάλι στο 100% των δυνατοτήτων του μέχρι το US Open, όπου θέλει να δώσει το παρών και να είναι ανταγωνιστικός.

"Όποτε βρίσκομαι στο court και το σώμα μου το επιτρέπει, είμαι αρκετά ανταγωνιστικός. Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδρομή με τους τραυματισμούς, που δεν με άφησαν να έχω και πολλές καλές μέρες", δήλωσε στο ATPWorldTour.com.

Ο 33χρονος Κύπριος, θέλει να μείνει μια μεγάλη χρονική περίοδο χωρίς τραυματισμούς και να έχει τις κόρες του στα ταξίδια που κάνει: "Όταν συμβαίνει αυτό, νιώθω σα να είμαι στο σπίτι μου, οπότε όταν δεν είναι κοντά μου είναι δύσκολο για μένα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω και να ταξιδεύω στον κόσμο, βλέποντας διαφορετικά μέρη".

Ο Παγδατής, το 2006 ήταν φιναλίστ στο Australian Open και ημιφιναλίστ στο Wimbledon, ενώ έχει φτάσει ως το Νο8 του κόσμου. Ο ίδιος ανέφερε ακόμα: "Πάντα απολάμβανα το τένις, αλλά τώρα όταν χάνω είμαι πιο σκληρός με τον εαυτό μου. Όταν ήμουν πιο νέος, δεν ήμουν αρκετά σκληρός με τον εαυτό μου. Το έβλεπα σαν παιχνίδι.

Αγάπησα αυτό το άθλημα, το απόλαυσα και απλά έπαιζα. Σήμερα δεν έχει να κάνει τόσο με τη νίκη ή την ήττα, θέλω να νιώθω καλά. Είμαι απογοητευμένος κάποιες φορές, επειδή το σώμα μου δεν με αφήνει να παίξω όπως θέλω".

Ολοκληρώνοντας, είπε: "Θέλω να δω πως θα τα πάω στο US Open. Ίσως χρειαστούν 3 μήνες, αλλά θα προσπαθήσω να φέρω το σώμα μου στο 100% των δυνατοτήτων μου για μια ακόμα φορά".

AP Photo/Vincent Thian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ