ΤΕΝΙΣ

Ο Ντίμιτροφ κατέκτησε το Σινσινάτι

Grigor Dimitrov, of Bulgaria, celebrates after defeating Nick Kyrgios, of Australia, in the men's singles final at the Western & Southern Open, Sunday, Aug. 20, 2017, in Mason, Ohio. Dimitrov won 6-3, 7-5. (AP Photo/John Minchillo)
Ντίμιτροφ (AP Photo/John Minchillo) AP

Μετά από έναν απολαυστικό αγώνα ο Γκριγκόρ Ντίμιτροφ επιβλήθηκε με 6-3, 7-5 επί του Νικ Κύργιου και κατέκτησε το τουρνουά στο Σινσινάτι. (VIDEO)

Κάτοχος τουρνουά ATP 1000 είναι πλέον ο Γκριγκόρ Ντίμιτροφ. Ο 25χρονος Βούλγαρος τενίστας επιβλήθηκε με 6-3, 7-5 επί του Νικ Κύργιου στον τελικό του Σινσινάτι και έγινε ο 14ος τενίστας που κερδίζει ένα 1000άρι τουρνουά.

Για να καταφέρει να φτάσει σε αυτή την επιτυχία ο Ντίμιτροφ χρειάστηκε να κάνει ένα από τα πιο ουσιαστικά παιχνίδια του.

Ο Βούλγαρος μαζί με τον Νίκ Κύργιο προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα με τον πρώτο να είναι πιο συγκεντρωμένος στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και να φτάνει στη νίκη με 6-3, 7-5. Το κυρίαρχο στοιχείο του αγώνα ήταν τα μεγάλα ράλι με τον Ντίμιτροφ στα περισσότερα από αυτά να βγαίνει νικητής.

Ο Κύργιος δοκίμασε σχεδόν τα πάντα. Πίεσε με το σερβίς του, ανέβηκε πολλές φορές στο φιλέ για να δυσκολέψει το παιχνίδι του αντιπάλου του, αλλά ο Βούλγαρος κατάφερνε τις περισσότερες φορές να βρει τον τρόπο να αντιδράσει. Στο πρώτο σετ όλα κρίθηκαν στο έκτο game όπου ο Ντίμιτροφ έκανε το μοναδικό του break στο σετ το οποίο ήταν αρκετό. Αφού στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για το 5-2 και στη συνέχεια έφτασε στο 6-3.

Στο δεύτερο σετ είχαμε μεγαλύτερη μάχη. Οι δύο αθλητές κράτησαν έστω και με δυσκολία το σερβίς τους μέχρι το 5-5. Στο ενδέκατο game ο Ντίμιτροφ κατάφερε να κάνει το break για να προηγηθεί με 6-5 και στη συνέχεια σέρβιρε για τον τίτλο φτάνοντας στην επικράτηση με 7-5.

Photo credits: (AP Photo/John Minchillo)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ