ΤΕΝΙΣ

Ο Ντελ Πότρο έστειλε... στο σπίτι του τον Βαβρίνκα

Ο Ντελ Πότρο έστειλε... στο σπίτι του τον Βαβρίνκα

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο έκανε την έκπληξη της ημέρας, πετώντας εκτός συνέχειας του Wimbledon τον Στάνισλαβ Βαβρίνκα, κερδίζοντάς τον με 3-1 σετ. Διεκόπησαν οκτώ αγώνες λόγω της βροχής (VIDEO).

Η νίκη του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο επί του Στάνισλαβ Βαβρίνκα (με 3-1 σετ) ήταν το αποτέλεσμα που ξεχώρισε όσο κανένα άλλο από τη σημερινή (1/7) δράση στο Wimbledon.

Ο Ισπανός τενίστας έφτασε στα όριά του το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, το οποίο έκανε "σεφτέ" στο πρώτο σετ, αλλά έκτοτε δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Με νίκη προχώρησαν επίσης οι Τόμας Μπέρντιχ (3-0 τον Μπέντζαμιν Μπέκερ) και Τζο Ουιλφρίντ Τσονγκά (3-0 τον Χουάν Μονακό), στον β' γύρο του μονού ανδρών.

Τα highlights της νίκης του Ντελ Πότρο

Στο μονό γυναικών, οι Βένους Ουίλιαμς (3-1 την Ντάρια Κασάτκινα) και Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο (2-0 την Μαρίνα Εράκοβιτς) συνέχισαν πέρασαν από τον γ' γύρο, ενώ η Σερένα Ουίλιαμς (2-1 την Κριστίνα ΜακΧέιλ) δυσκολεύτηκε μεν, αλλά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον γ' γύρο του βρετανικού Grand Slam.

Τα τερτίπια του καιρού δεν άφησαν -για μία ακόμη μέρα- το πρόγραμμα να ολοκληρωθεί, αφού οκτώ συνολικά αγώνες διεκόπησαν πριν την ολοκλήρωσή τους. Στον κορυφαίο εξ αυτών, ο Νόβακ Τζόκοβιτς καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Σαμ Κέρι, με τους δύο παίκτες να είναι ισόπαλοι με 1-1 σετ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο Ντελ Πότρο έστειλε... στο σπίτι του τον Βαβρίνκα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ