ΤΕΝΙΣ

Ο Νισικόρι πέταξε έξω τον Μάρεϊ

Ο Νισικόρι πέταξε έξω τον Μάρεϊ

Μεγάλα παιχνίδια είχαμε στην προημιτελική φάση του US Open με τη νίκη του Κέι Νισικόρι απέναντι στον Μάρεϊ να ξεχωρίζει. Στα ημιτελικά πέρασαν Βαβρίνκα, Σ. Γουίλιαμς και Πλίσκοβα. (VIDEOS)

Τέσσερις αναμετρήσεις από τις οποίες οι τρεις είχαν χαρακτήρα ντέρμπι διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο US Open. Αν θέλαμε να ξεχωρίσουμε έναν αγώνα αυτός θα ήταν σίγουρα ανάμεσα στον Κέι Νισικόρι και τον Άντι Μάρει.

Ο Ιάπωνας κάνοντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του επιβλήθηκε με 1-6, 6-4, 4-6, 6-1, 7-5 επί του Βρετανού και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά.

Με εξαίρεση το πρώτο σετ το οποίο ήταν ένα από τα χειρότερα του, ο Νισικόρι τα έδωσε όλα απέναντι στον Μάρεϊ και τελικά δικαιώθηκε. Ο Ιάπωνας ήταν εξαιρετικός πάνω στη βασική γραμμή, κατάφερε να βάζει δύσκολα στον αντίπαλο του όταν εκείνος είχε δεύτερο σερβίς και πάνω από όλα παρέμεινε ψύχραιμος όταν ο Βρετανός επιχείρησε την αντεπίθεση του στο πέμπτο σετ.

Στο άλλο ματς του ανδρικού ταμπλό ο Βαβρίνκα πήρε τη νίκη απέναντι στον Ντελ Πότρο με 7-6 (5), 4-6, 6-3, 6-2. Ο Αργεντινός άντεξε ουσιαστικά για δύο σετ με τον Βαβρίνκα να το εκμεταλλεύεται και να φτάνει στη νίκη - πρόκριση. Ο Ελβετός έτσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθεί στα ημιτελικά του US Open όπου και θα αντιμετωπίσει τον Νισικόρι.

Αφήνουμε τους άνδρες για να πάμε στις γυναίκες. Η Πλίσκοβα μπορεί να έκανε πάρτι απέναντι στην Κόντζου, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την Σερένα απέναντι στην Χάλεπ. Η Ρουμάνα το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της απέναντι στην Αμερικανίδα, αλλά τελικά η Σερένα Γουίλιαμς πήρε την 309η νίκη της και θα αντιμετωπίσει την Πλίσκοβα στον ημιτελικό.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Νισικόρι - Μάρεϊ 1-6, 6-4, 4-6, 6-1, 7-5

Βαβρίνκα - Ντελ Πότρο 7-6 (5), 4-6, 6-3, 6-2

Πλίσκοβα - Κόντζου 6-2, 6-2

Σ. Γουίλιαμς - Χάλεπ 6-2, 4-6, 6-3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ