ΤΕΝΙΣ

Ο μεγάλος στόχος του Ναδάλ

Spain's Rafael Nadal celebrates a point win over Argentina's Leonardo Mayer during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 17, 2018. (AP Photo/Andy Brownbill)
Spain's Rafael Nadal celebrates a point win over Argentina's Leonardo Mayer during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 17, 2018. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Ο Ναδάλ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα είναι υγιής στο Ακαπούλκο στο τέλος του μήνα, ενώ ανέφερε πως ο μεγάλος του στόχος είναι να είναι όσο καλύτερα γίνεται στα χωμάτινα τουρνουά.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα είναι υγιής ώστε στο Ακαπούλκο στο τέλος του μήνα, τονίζοντας ακόμα πως ο μεγάλος του στόχος είναι να είναι όσο καλύτερα γίνεται στα χωμάτινα τουρνουά.

"Ο τραυματισμός στην Αυστραλία ήταν ένα ατυχές περιστατικό, επειδή τα πράγματα πήγαιναν καλά και έπαιζα καλό τένις. Τώρα σκέφτομαι μόνο την ανάρρωση, γιατί από τη δική μου οπτική γωνία, το πιο σημαντικό είναι να είμαι καλά στην περίοδο μεταξύ Μόντε Κάρλο και Ρολάν Γκαρός", τόνισε στην συνέντευξή του ο Ισπανός τενίστας.

Ο No1 της ATP, αν θέλει να διατηρήσει την κορυφή, πρέπει να φτάσει μέχρι την ημιτελική φάση του Mexican Open. Από 'κει και πέρα δεν κρατάει την τύχη στα δικά του χέρια, καθώς ο Ρότζερ Φέντερερ μπορεί να τον περάσει, αν κατακτήσει το τουρνουά του Ντουμπάι, για το οποίο πάντως παραμένει αμφίβολος.

"Η σεζόν στο χώμα κρατάει τα κίνητρά μου και θέτει τους μεγαλύτερους στόχους μου", ανέφερε ακόμα ο κάτοχος 10 τίτλων στο Roland Garros, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα αποσύρει τη συμμετοχή του από το Ακαπούλκο, το οποίο ξεκινά στις 26 Φεβρουαρίου.

AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ