ΤΕΝΙΣ

Ο Μάρεϊ και η ξαναμμένη καμαριέρα

Ο Μάρεϊ και η ξαναμμένη καμαριέρα

Ο Άντι Μάρεϊ σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι στο παρελθόν καμαριέρα ξενοδοχείου είχε μπει στο δωμάτιο του και τον χάιδευε την ώρα που εκείνος κοιμόταν.

Είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητές όχι μόνο του τένις αλλά γενικά. Ο Άντι Μάρεϊ αν και ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει δώσει δικαιώματα με την εξωγηπεδική ζωή του αυτή τη φορά αποκάλυψε ένα συμβάν που έγινε στο παρελθόν χωρίς ωστόσο να πει περισσότερες λεπτομέρειες για το που και το πότε συνέβη.

Σε ερώτηση που του έκαναν για το πιο παράξενο πράγμα που του έχει συμβεί αυτά τα χρόνια που ασχολείται με το τένις ο Βρετανός αναφέρθηκε σε μία καμαριέρα.

"Σε ένα από τα τουρνουά που αγωνίστηκα, είχα βάλει μια επιγραφή "μην ενοχλείτε" στην πόρτα του δωματίου μου, αλλά μια καμαριέρα του ξενοδοχείου ήρθε μέσα στο δωμάτιο και κάθισε στο κρεβάτι μου. Ήταν περίπου 7 το πρωί και εγώ ακόμα κοιμόμουν, όταν ήρθε και χάιδεψε το χέρι μου.

Εμφανίστηκε σε άλλα δυο ξενοδοχεία μετά από αυτό, στο Ρότερνταμ και στη Βαρκελώνη. Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι που κάνουν οι φίλαθλοι, ήταν κάπως ακραίο, αλλά συνέβη" τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάρεϊ. Πάντως το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν είναι σπάνιο στο τένις. Στο παρελθόν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας πολλές περιπτώσεις όπου φανατικοί υποστηρικτές αθλητών του τένις έχουν ξεπεράσει τα όρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ