ΤΕΝΙΣ

Ο Κύργιος θα πληρώσει ακριβά τον "αυνανισμό" του μέσα στο κορτ

Ο Κύργιος θα πληρώσει ακριβά τον "αυνανισμό" του μέσα στο κορτ

Κατά τη διάρκεια αγώνα του με τον Μάριν Τσίλιτς ο Νικ Κύργιος έκανε χαρακτηριστικές κινήσεις που παραπέμπουν στον αυνανισμό και τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ. (VIDEO)

Ο Νικ Κύργιος επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά τον τίτλο του κακού παιδιού στο τένις. Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός τράβηξε πάνω του τα βλέμματα όλων των φίλων του τένις και δυστυχώς όχι για τις επιδόσεις του μέσα στο κορτ.

Τι έκανε ο Κύργιος; Κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τον Τσίλιτς στο "The Queen’s Club" πήρε ένα μπουκάλι νερό και αντί να πιει έκανε χαρακτηριστικές κινήσεις που παραπέμπουν στον ανδρικό αυνανισμό.

Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί αφού έδωσε συνέχεια στις χειρονομίες μπαίνοντας στο κορτ.

Όλα αυτά έκαναν το γύρο του διαδικτύου και όπως ήταν φυσιολογικό επέφεραν την τιμωρία του Νικ Κύργιου. Συγκεκριμένα οι διοργανωτές του τουρνουά του επέβαλαν πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ για άσεμνη συμπεριφορά. Βέβαια, το συγκεκριμένο ποσό είναι σταγόνα στον ωκεανό σε σχέση με τα έσοδα του αφού μόνο από το "The Queen’s Club" πήρε 105.480 ευρώ, ενώ συνολικά έχει βγάλει περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ μόνο από τα αγωνιστικά έπαθλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ