ΤΕΝΙΣ

Ο Κύργιος αποκλείστηκε από τον ημιτελικό στο Χιούστον

Nick Kyrgios of Australia reacts during the men's singles final match against Rafael Nadal of Spain for the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, China, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Ng Han Guan)
Nick Kyrgios of Australia reacts during the men's singles final match against Rafael Nadal of Spain for the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, China, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Ng Han Guan) AP

Ο Νικ Κύργιος αποκλείστηκε από τον ημιτελικό του διεθνούς τουρνουά τένις, που διεξάγεται στο Χιούστον, χάνοντας από τον Ίβο Κάρλοβιτς.

Ο Νικ Κύργιος αποκλείσθηκε από τον ημιτελικό του διεθνούς τουρνουά τένις, που διεξάγεται στο Χιούστον. Στον προημιτελικό με αντίπαλο τον Ιβο Κάρλοβιτς, ο Ελληνοαυστραλός πήρε το πρώτο σετ με 6-3, αλλά ο έμπειρος Κροάτης αντέδρασε και με 6-2, 6-3 πήρε την νίκη και την πρόκριση για την συνέχεια της διοργάνωσης.

"Είναι σίγουρα μια μεγάλη νίκη. Μέχρι τώρα έχανα σε κάθε αγώνα που τον αντιμετώπιζα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα σήμερα", δήλωσε ο Karlovic, ο οποίος κέρδισε για πρώτη φορά τον Κύργιο στην πέμπτη τους αναμέτρηση.

Ήταν μια ιστορική νίκη για τον 39χρονο Κροάτη, καθώς θα γίνει ο μεγαλύτερος σε ηλικία ημιφιναλίστ ΑΤΡ διοργάνωσης από το 1993 και τον Τζίμι Κόνορς.

AP Photo/Ng Han Guan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ