ΤΕΝΙΣ

Ο Κύργιος απέσυρε τη συμμετοχή του από το διπλό

Nick Kyrgios of Australia reacts during the men's singles final match against Rafael Nadal of Spain for the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, China, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Ng Han Guan)
Nick Kyrgios of Australia reacts during the men's singles final match against Rafael Nadal of Spain for the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, China, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Ng Han Guan) AP

Ο Νικ Κύργιος αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το διπλό του Australian Open, καθώς θέλει να μην σπαταλήσει ενέργεια ενόψει του αγώνα με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και να αφοσιωθεί στο μονό.

Ο Νικ Κύργιος απέσυρε τη συμμετοχή του από το διπλό του Australian Open. Ο λόγος είναι πως θέλει να αναπληρώσει τις δυνάμεις του και να είναι έτοιμος στον κρίσιμο αγώνα του με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ για τον τέταρτο γύρο του Grand Slam.

Ουσιαστικά την απόφαση φέρεται να την πήρε μόλις έχασε το δεύτερο σετ από τον Τζο-Βιλφρίντ Τσονγκά και όντας εκνευρισμένος με τον εαυτό του, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο αγωνίζεται και στα διπλά. Εκεί, συνειδητοποίησε πως αν συνεχίζει να παίζει και στα διπλά, δεν θα προλάβει να επαναφέρει το σώμα του στο 100% για τον αγώνα με τον Βούλγαρο την Κυριακή (21/1).

Ο Κύργιος έπαιζε μαζί με τον Ματ Ρέιντ, είχαν νικήσει τους Νίκολας Μονρό και Τζον-Πάτρικ Σμιθ στον πρώτο γύρο, θα έπαιζαν με τους Γάλλους, Ζερεμί Σαρντί και Φαμπρίς Μαρτίν, δεν κατέβηκαν στο court και οι αντίπαλοί τους πέρασαν στον τρίτο γύρο.

AP Photo/Ng Han Guan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ