ΤΕΝΙΣ

Ο ξυρισμένος "Τζον Σνόου" το γύρισε στο τένις

Ο ξυρισμένος "Τζον Σνόου" το γύρισε στο τένις

Διαβάστε την άγνωστη ιστορία του Άαρον Γουίλιαμς και του Τσαρλς Πουλ, δύο "μυθικών" μορφών που έχουν αναμετρηθεί στο σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία του Γουίμπλεντον (video).

Αν νομίζετε πως ο μεγαλύτερος σε διάρκεια αγώνας τένις είναι το ματς Τζον Ίσνερ-Νικολά Μαού που ολοκληρώθηκε μετά από τρεις μέρες, κάνετε λάθος. Αν πιστεύετε πως ο σπουδαιότερος τελικός στη σύγχρονη ιστορία του Γουίμπλεντον είναι η αναμέτρηση του Ράφα Ναδάλ με τον Ρότζερ Φέντερερ το 2008, κάνετε και πάλι λάθος.

Η "κόλαση των επτά ημερών" ξεπερνάει και τους δύο σημαντικούς κατά τα άλλα αγώνες. Σε αυτό το "μυθικό" παιχνίδι στο "All England Club" πρωταγωνιστούν ο Αμερικανός Άαρον Γουίλιαμς που μοιάζει εμφανισιακά με τον Άντρε Άγκασι το 1992 και έχει συμπεριφορά του Τζον Μάκενρο και ο Βρετανός Τσαρλς Πουλ, ο οποίος θυμίζει τον Ρότζερ Φέντερερ το 2003 και έχει το χαρακτήρα του Άντι Μάρεϊ.

Πρόκειται για ταινία 45 λεπτών που θα προβληθεί το σαββατοκύριακο των τελικών του Γουίμπλεντον (11/7 και 12/7). Τον Γουίλιαμς, τον υιοθετημένο αδερφός της Βένους και της Σερένα Γουίλιαμς υποδύεται ο ηθοποιός Άντι Σάμπεργκ. Το ρόλο του Πουλ ενσαρκώνει ο Κιτ Χάρινγκτον, διάσημος για το ρόλο του ως "Τζον Σνόου" στην επιτυχημένη σειρά "Game of Thrones".

Παίκτες και δημοσιογράφοι συμμετέχουν στο φιλμ με γκεστ εμφανίσεις από τη βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Έντουαρντ, ο δούκας του Κεντ.

Πάρτε μια γεύση από το φιλμ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ