ΤΕΝΙΣ

Ο Γκασκέ απέκλεισε τον Κύργιο

Ο Γκασκέ απέκλεισε τον Κύργιο

Ο Γκασκέ ήταν εκείνος ο οποίος σταμάτησε την πορεία του Κύργιου στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός. Στο άλλο ντέρμπι της ημέρας ο Τροΐτσκι απέκλεισε τον Σιμόν. (VIDEOS)

Η πορεία του Νικ Κύργιου στο Ρολάν Γκαρός σταμάτησε στον τρίτο γύρο. Το εμπόδιο του Γκασκέ αποδείχτηκε ιδιαίτερα μεγάλο για τον Ελληνοαυστραλό ο οποίος ηττήθηκε με 6-2, 7-6(7), 6-2.

Ο Γάλλος έπαιξε καλό τένις, είχε τις απαντήσεις σε όλα τα όπλα του Κύργιου κάτι που δημιούργησε εκνευρισμό στον 21χρονο. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι Εύη Ασδεράκη η οποία ήταν διαιτητής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έκανε παρατήρηση στον Ελληνοαυστραλό για τα... γαλλικά του.

Στο έτερο ντέρμπι ο Τροΐτσκι επιβλήθηκε επί του Σιμόν με 6-4, 6-2, 6-2, με τον Γάλλο να δείχνει αρκετά κουρασμένος. Ο Σέρβος προκρίθηκε για 3η φορά στην καριέρα του στους "16" του Γαλλικού Όπεν. Εύκολα πέρασε στον επόμενο γύρο και ο Στάνισλας Βαβρίνκα ο οποίος επιβλήθηκε απέναντι στον Ζέρεμι Σαρντί με 6-4, 6-3, 7-5, ενώ ο Μάρει νίκησε με 6-1, 6-4, 7-6(3) τον Κάρλοβιτς.

Ο Μίλος Ράονιτς δυσκολεύτηκε λίγο στην αρχή αλλά δεν άργησε να φτάσει στο 7-6(4), 6-2, 6-3 επί του Σλοβάκου Αντρέι Μάρτιν, παίρνοντας την πρόκριση για τη 2η εβδομάδα του Γαλλικού Όπεν, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άλμπερτ Ράμος Βινόλας που μετά από σπουδαία μάχη κόντρα στον Τζακ Σοκ, επικράτησε 6-7(2), 6-4, 6-4, 4-6, 6-4.

Ο Γκασκέ απέκλεισε τον Κύργιο
Ο Γκασκέ απέκλεισε τον Κύργιο

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του Κύργιου με τον Γκασκέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ