ΤΕΝΙΣ

Ο Φονίνι "σκότωσε" τον Ναδάλ

Ο Φονίνι "σκότωσε" τον Ναδάλ

Ο Φάμπιο Φονίνι βρέθηκε δύο σετ πίσω στον αγώνα με τον Ράφα Ναδάλ, αλλά ο Ιταλός έκανε σπουδαία ανατροπή και πήρε για πρώτη φορά την πρόκριση στον 4ο γύρο του US Open. Έξω και οι Φερέρ, Ράονιτς, "καθάρισε" ο Τζόκοβιτς, δύσκολα η Σερένα.

Στον 3ο γύρο του US Open ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά του Ράφα Ναδάλ στα Γκραν Σλαμ, καθώς ο Ισπανός, που βρέθηκε πολύ κοντά στην πρόκριση, κατάφερε να ηττηθεί από τον Φάμπιο Φονίνι, παρά το γεγονός ότι πήρε τα δύο πρώτα σετ.

Με αντεπίθεση διαρκείας, ο Ιταλός κυριάρχησε στα τρία επόμενα κι έφτασε στη νίκη (3-6, 4-6, 6-4, 6-3, 6-4), που του έδωσε για πρώτη φορά το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του US Open. Παράλληλα, έγινε κι ο μοναδικός τενίστας που νικά τον Ισπανό σε Γκραν Σλαμ, όντας δύο σετ πίσω.

Ο Φονίνι "σκότωσε" τον Ναδάλ

Οι Ισπανοί είχαν μία ακόμα σημαντική απώλεια, αφού ο Νταβίδ Φερέρ έμεινε εκτός συνέχειας από τον Ζερεμί Σαρντί, ενώ ένας ακόμα τενίστας της πρώτης δεκάδας, ο Μίλος Ράονιτς, δεν θα συνεχίσει στο τουρνουά, εξαιτίας του Φελιθιάνο Λόπεθ, που τον απέκλεισε σε τρία σετ. Πέντε σετ χρειάστηκε ο κάτοχος του τίτλου, Μάριν Τσίλιτς, για να κάμψει την αντίσταση του Κουκούσκιν, ενώ ο Νόβακ Τζόκοβιτς "καθάρισε" με 6-3, 7-5, 7-5 τον Αντρέα Σέπι.

Στις γυναίκες, η Σερένα Ουίλιαμς ζορίστηκε απέναντι στη συμπατριώτισσά της, Μπέθανι Μάτεκ-Σαντς, αλλά αφού πήρε το 2ο σετ, κυριάρχησε στο 3ο, καθώς το πήρε με 6-0. Σπουδαία πρόκριση και για την αδερφή της, τη Βίνους, που επικράτησε με 6-3, 6-4 της ταλαντούχας Ελβετίδας Μπελίντα Μπέντσιτς.

Ο τελευταίος πόντος στο Φονίνι - Ναδάλ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ