ΤΕΝΙΣ

Ο Φέντερερ ισοπέδωσε τον Τζόκοβιτς

Ο Φέντερερ ισοπέδωσε τον Τζόκοβιτς

Ο Ρότζερ Φέντερερ υποχρέωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην πρώτη του ήττα εδώ και τρεις μήνες στο tour, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρωτιά του Group A στο ATP World Tour Finals του Λονδίνου.

Ένας εκπληκτικός Ρότζερ Φέντερερ, έκαμψε με ευκολία την αντίσταση του Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-0 σετ και υποχρέωσε τον Σέρβο τενίστα (Νο1 στον κόσμο) στην πρώτη του ήττα εδώ και τρεις μήνες στο tour και έβαλε τέλος στο σερί των 23ων σερί νικών του. Παράλληλα, ο "Βασιλιάς" των court εξασφάλισε ουσιαστικά την πρώτη θέση στο πρώτο γκρουπ στο ATP World Tour Finals του Λονδίνου

Ο 34χρονος Ελβετός, δεν επέτρεψε στον "Νόλε" να αμφισβητήσει την κυριαρχία του στην γεμάτη Ο2 Arena, κατακτώντας το πρώτο σετ με 7-5 γκέιμ και το δεύτερο με 6-2. Αυτή ήταν η 6η ήττα του Τζόκοβιτς στη σεζόν που διανύει, οι τρεις εκ των οποίων έχουν έρθει από τον Φέντερερ.

Ο Φέντερερ σκέφτεται ήδη τα ημιτελικά του Σαββατου, όντας ο πρώτος που εξασφαλίζει και μαθηματικά την είσοδό του στους "4" καλύτερους της διοργάνωσης. Παράλληλα, ήταν η 50η νίκη του στο τουρνουά των "8" καλύτερων της χρονιάς και η 13η συνολικά πρόκρισή του στα ημιτελικά σε 14 παρουσίες του στο θεσμό. Πλέον, μετράει 22 νίκες σε 43 ματς με τον Τζόκοβιτς.

Νίκη για Νισικόρι επί του Μπέρντιχ

Εξάλλου, μετά την απογοητευτική του πρεμιέρα κόντρα στον Τζόκοβιτς, ο Κέι Νισικόρι επέστρεψε δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης στους "4" του ATP World Tour Finals, μετά τη νίκη στα τρία σετ επί του Τόμας Μπέρντιχ (7-5, 3-6, 6-3). Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τη 2η αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ με τα παιχνίδια Μάρεϊ - Ναδάλ (16:00) και Βαβρίνκα - Φερέρ (22:00).

Ο Φέντερερ ισοπέδωσε τον Τζόκοβιτς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ