ΤΕΝΙΣ

Ο Φέντερερ ισοπέδωσε τον Τζόκοβιτς

Ο Φέντερερ ισοπέδωσε τον Τζόκοβιτς

Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό τένις ο Ρότζερ Φέντερερ επιβλήθηκε με 2-0 επί του Τζόκοβιτς και κατέκτησε το Western & Southern Open στο Σινσινάτι. (VIDEO)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε κοντά στην επίτευξη του Golden Masters, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση "ξενοδόχος" ήταν ο Ρότζερ Φέντερερ με τον Ελβετό να επικρατεί με 7-6 (1), 6-3 στον τελικό του Western & Southern Open επί του Σέρβου.

Ο Ελβετός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Τζόκοβιτς να αντιστέκεται μόνο στο πρώτο σετ.

Εκεί ο Φέντερερ δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για ένα break, αλλά δεν τα κατάφερνε και έτσι το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί όμως η ανωτερότητα του ήταν αδιαμφισβήτητη και με 7-2 κατέκτησε το πρώτο σετ.

Συνεχίζοντας στους ίδιους ρυθμούς και στο δεύτερο σετ ο Φέντερερ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Τζόκοβιτς. Ο σπουδαίος Ελβετός προηγήθηκε με 3-0, κράτησε στην αντεπίθεση που Τζόκοβιτς που μείωσε σε 4-2 και τελικά με 6-3 έφτασε στην νίκη.

Αυτός ήταν ο 87ος τίτλος της καριέρας του Φέντερερ, ο οποίος πήρε προβάδισμα στις αναμετρήσεις του με τον 27χρονο Σέρβο έχοντας μία νίκη παραπάνω (21-20).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ