ΤΕΝΙΣ

Ο Φέντερερ έκανε διακοπές με τον αντίπαλό του στον τελικό του Australian Open

Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Germany's Jan-Lennard Struff during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 18, 2018. (AP Photo/Dita Alangkara)
Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Germany's Jan-Lennard Struff during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 18, 2018. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετωπίζει τον Μάριν Τσίλιτς στον τελικό του Australian Open, αποκαλύπτοντας πως πριν δυο μήνες έκαναν διακοπές μαζί.

Μέσα στο court είναι αντίπαλοι, αλλά έξω απ' αυτό είναι δυο πολύ καλοί φίλοι. Ο Ρότζερ Φέντερερ διεκδικεί το 20ο Grand Slam της καριέρας του και ο Μάριν Τσίλιτς θα προσπαθήσει να του χαλάσει το σχέδιο. Οι δυο τους θα παλέψουν στον τελικό του Australian Open, με τον Ελβετό τενίστα πάντως να έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Κροάτη.

Στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε στον Τζιμ Κούριερ, αποκάλυψε πως μόλις δυο μήνες πριν έκανε διακοπές μαζί με τον αντίπαλό του στις Μαλδίβες.

"Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Είχε το ίδιο πρόβλημα με τον Τσανγκ στον τελικό του Wimbledon. Θα τον βοηθήσει που είχε δυο μέρες ρεπό, γιατί είχε έναν δύσκολο ημιτελικό. Θα είναι ένας φρέσκος Μάριν, το πιστεύει και μπορεί να το κάνει", είπε ο Φέντερερ και για τον αντίπαλό του και συνέχισε:

"Βασικά βρεθήκαμε μαζί στις διακοπές μας στις Μαλδίβες πριν από δυο μήνες και παίξαμε μαζί. Ήμασταν εκεί και οι δυο ψάχναμε για παρτενέρ χτυπημάτων. Ήταν το πιο περίεργο πράγμα, του είπα να προπονηθούμε στο τροπικό κλίμα και μας βοήθησε να μπούμε και οι δυο στον τελικό".

AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ