ΤΕΝΙΣ

Ο δρόμος για το Serena Slam

Ο δρόμος για το Serena Slam

Όλα τα βλέμματα βρίσκονται πάνω στη Σερένα Γουίλιαμς στο Γουίμπλεντον. Η Αμερικανίδα βρίσκεται στα μισά του δρόμου για την κατάκτηση του Grand Slam σε μια ημερολογιακή χρονιά.

Μετά την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός, του 20ου Grand Slam στο μονό στην καριέρα της, η Σερένα Γουίλιαμς βρίσκεται μόλις δύο τίτλους μακριά από το ρεκόρ της Στέφι Γκραφ με 22 τίτλους και επίσης δύο Grand Slam μακριά από την επίτευξη του ημερολογιακού Grand Slam, δηλαδή την κατάκτηση και των τεσσάρων τίτλων την ίδια χρονιά.

Η 33χρονη Αμερικανίδα δεν έχει σηκώσει ρακέτα μετά το θρίαμβο της στο Παρίσι, αλλά μπαίνει φυσικά στο Γουίμπλεντον με τον τίτλο του φαβορί. Στην κλήρωση η πέντε φορές νικήτρια του τουρνουά ίσως χρειαστεί να αποκλείσει το πρότυπο της, την αδερφή της, Βένους στον 4ο γύρο και στα προημιτελικά είτε την Άνα Ιβάνοβιτς, είτε τη Βικτόρια Αζαρένκα, είτε τη Μπελίντα Μπέντσιτς.

Στα ημιτελικα ενδέχεται να αναμετετρηθεί είτε με τη Μαρία Σαραπόβα, είτε με τη Λούσι Σαφάροβα και στον ημιτελικό ή με το Νο2 του ταμπλό, την Πέτρα Κβίτονα ή τη Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ. Δύσκολη κλήρωση, αλλά πραγματικά άξιος ο τίτλος αν τον κατακτήσει.

Δείτε την κλήρωση των γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ