ΤΕΝΙΣ

Ντροπιαστική ήττα του Μάρεϊ

Ντροπιαστική ήττα του Μάρεϊ

Όχι μόνο δεν νίκησε σε δύο σετ ο Άντι Μάρεϊ τον Ρότζερ Φέντερερ, ούτε δύο γκέιμ δεν κατάφερε να αποσπάσει υπό το βλέμμα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Άντι Μάρεϊ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο ουδείς περίμενε μια τέτοια εμφάνιση απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ στους τελικούς της ATP στο Λονδίνο.

Το τελευταίο φετινό παιχνίδι του Σκωτσέζου ήταν απογοητευτικό, καθώς γνώρισε μια από τις μεγαλύτερες ήττες στην καριέρα του. Ο Φέντερερ τον νίκησε 6-0, 6-1 σε 56 λεπτά. Μετά το τέλος του αγώνα ο Μάρεϊ σήκωσε απολογούμενος τα χέρια προς το κοινό, στο οποίο βρισκόταν και ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Μάρεϊ δεν απείλησε το σερβίς του Ελβετού, πήρε μόλις οκτώ πόντους στο πρώτο σετ και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 7 winners, κανέναν με το φόρχαντ, μόλις δύο με μπάκχαντ.

Ο Φέντερερ είχε ήδη προκριθεί στα ημιτελικά μετά την απώλεια του πρώτου σετ του Κέι Νισικόρι από τον Νταβίδ Φερέρ νωρίτερα. Διατηρώντας τις λιγοστές ελπίδες του για να βρεθεί στο Νο1 ο Φέντερερ έστειλε στην 4άδα τον Νισικόρι, αφού ο Μάρεϊ έπρεπε να νικήσει σε δύο σετ τον Φέντερερ.

Έτσι ο Φέντερερ ως πρώτος και ο Νισικόρι ως δεύτερος έγιναν οι πρώτοι που τσέκαραν το εισιτήριο για την 4άδα. Την Παρασκευή (14/11) ο Νόβακ Τζόκοβιτς σφραγίζει την πρωτιά στον όμιλο και στην παγκόσμια κατάταξη με νίκη επί του Τόμας Μπέρντιχ. Στον άλλο αγώνα παίζουν ο Μάριν Τσίλιτς με τον Σταν Βαβρίνκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ