ΤΕΝΙΣ

Νέος αποκλεισμός για Μάρεϊ, περίπατος Ναδάλ με Κύργιο

Andy Murray from Britain reacts during a Madrid Open tennis tournament match against Borna Coric from Croatia in Madrid, Spain, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Andy Murray from Britain reacts during a Madrid Open tennis tournament match against Borna Coric from Croatia in Madrid, Spain, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Ο Άντι Μάρεϊ αποκλείστηκε από το Όπεν της Μαδρίτης με 2-0 σετ από τον, ενώ εύκολα επιβλήθηκε ο Ναδάλ επί του Κύργιου.

Μεγάλα παιχνίδια και εκπλήξεις είχε η χθεσινή ημέρα(11/5) στο Όπεν της Μαδρίτης. Μπορεί οι περισσότεροι να περίμεναν ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ναδάλ και τον Κύργιο, ωστόσο η έκπληξη ήρθε από αλλού.

Ο Μπόρνα Τσόριτς κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι επιβλήθηκε με 6-3, 6-3 επί του Άντι Μάρεϊ και τον πέταξε εκτός συνέχειας.

Μάλιστα, μετά από αυτή την ήττα αναμένεται να μειωθεί και άλλο η διαφορά του Βρετανού από τους διώκτες του. Ο Μάρεϊ πέρσι είχε κατακτήσει το Όπεν της Μαδρίτης οπότε θα χάσει αρκετούς βαθμούς με τον Ναδάλ και τον Τζόκοβιτς να τον καταδιώκουν.

Ο Ισπανός από την πλευρά του δεν συνάντησε κανένα εμπόδιο απέναντι στον Νικ Κύργιο. Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός πήρε μόλις τέσσερα game και έτσι φυσιολογικά ηττήθηκε με 6-3, 6-1 από τον Ναδάλ. Πιο δύσκολη ήταν η νίκη του Τζόκοβιτς επί του Λόπεθ με 6-4, 7-5 με τον 35χρονο Ισπανό να κάνει καλή εμφάνιση.

Τέλος, ο πιο μεγάλος αγώνας ήταν αυτός ανάμεσα στον Τίεμ και τον Ντιμιτροφ. Οι δύο τενίστες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με τον Αυστριακό να παίρνει τη νίκη με 2-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

Borna Coric - Andy Murray 6-3, 6-3

Novak Djokovic - Feliciano Lopez 6-4, 7-5

Rafael Nadal - Nick Kyrgios 6-3, 6-1

David Goffin - Milos Raonic 6-4, 6-2

Kei Nishikori - David Ferrer 6-4, 6-3

Dominic Thiem - Grigor Dimitrov 4-6 6-4, 7-6(9)

Alexander Zverev - Tomas Berdych 6-4, 6-4

Pablo Cuevas - Benoit Paire 7-5, 0-6, 6-1

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα όλης της ημέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ