ΤΕΝΙΣ

Νέο ρεκόρ χρηματικών επάθλων στο US Open

Spain's Rafael Nadal returns the ball to Germany's Alexander Zverev during their final match at the Italian Open tennis tournament in Rome, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Spain's Rafael Nadal returns the ball to Germany's Alexander Zverev during their final match at the Italian Open tennis tournament in Rome, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Το US Open θα γιορτάσει τα 50 χρόνια της open era με ένα νέο ρεκόρ, καθώς τα χρηματικά έπαθλα των παικτών θα φτάσουν τα 53 εκατομμύρια δολάρια.

Το US Open θα γιορτάσει τα 50 χρόνια της open era με ένα νέο ρεκόρ, καθώς τα χρηματικά έπαθλα των παικτών θα φτάσουν τα 53 εκατομμύρια δολάρια! Οι πρωταθλητές σε άνδρες και γυναίκες θα κερδίσουν από μια επιταγή 3,8 εκατομμυρίων δολαρίων, μια αύξηση 100.000 δολαρίων σε σχέση με τους περσινούς νικητές.

τα χρηματικά έπαθλα αυξήθηκαν κατά 2,6 εκατομμύρια δολάρια σε σχέση με αυτά του 2017. Όπως και σε κάθε αύξηση, δόθηκε έμφαση στα χρηματικά έπαθλα των παικτών που χάνουν νωρίτερα στο τουρνουά. Οι ηττημένοι του 1ου γύρου θα κερδίσουν 54.000 δολάρια και του 2ου γύρου 93.000 δολάρια.

Το US Open θα αρχίσει στις 27 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου. Οι αγώνες των προκριματικών θα ξεκινήσουν στις 21 Αυγούστου στο Flushing Meadows. Το φετινό τουρνουά θα έχει για πρώτη φορά δυο γήπεδα με οροφή.

AP Photo/Gregorio Borgia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ