ΤΕΝΙΣ

Νέο Career High για Σάκκαρη, ισοφάριση για Τσιτσιπά

Maria Sakkari of Greece celebrates a point against Saisai Zheng of China during day one of the Wimbledon Tennis Championships in London, Monday, June 27, 2016. (AP Photo/Alastair Grant)
Σάκκαρη (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η Μαρία Σάκκαρη την ερχόμενη Δευτέρα (21/5) θα βρεθεί στο Νο 39 της παγκόσμιας κατάταξης βελτιώνοντας το ατομικό ρεκόρ της. Επιστρέφει στο 40 ο Τσιτσιπάς.

Μέσα στους 40 καλύτερους αθλητές και αθλήτριες του τένις θα βρει η νέα Παγκόσμια κατάταξη και τους δύο κορυφαίους εκπροσώπους της χώρας μας. Μάλιστα, η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει νέο ρεκόρ αφού θα βρεθεί ψηλότερα από ποτέ.

Η 22χρονη τενίστρια στην Παγκόσμια κατάταξη που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα (21/5) θα βρίσκεται στο Νο 39 με 1274 βαθμούς.

Το προηγούμενο Career High της ήταν η 42η θέση και εάν η Μαρία Σαραπόβα έχανε χτες από την Ντάρια Γκαβλιλόβα θα ήταν στο Νο 38, με τη σπουδαία Ρωσίδα να είναι μία θέση πίσω της. Φυσικά, αυτό δεν μειώνει επ' ουδενί την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει η Ελληνίδα τενίστρια η οποία πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας της.

Από την άλλη ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ισοφαρίσει το Career High του αφού θα βρεθεί και πάλι στη 40η θέση. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η χρονιά για τους δύο κορυφαίους εκπροσώπους μας κιλά εξαιρετικά και το μέλλον προμηνύεται ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ