ΤΕΝΙΣ

Νέες τιμωρίες για στημένα στο τένις

Νέες τιμωρίες για στημένα στο τένις

Οι τιμωρίες για στημένα παιχνίδια στο τένις συνεχίζονται με τον Ντάνιελ Γκάρσα να αποβάλλεται για έξι μήνες. Εκδικάζεται η έφεση του Γιακούποβιτς.

Οι έρευνες για τα στημένα παιχνίδια στο τένις συνεχίζονται όπως και οι τιμωρίες αθλητών. Στα τέλη του προηγούμενου μήνα είχαμε τέσσερις νέες τιμωρίες αφού οι Κονταντ Λεστιέν (Γαλλία) και Τζόσουα Τσέτι (Ν. Αφρική) τιμωρήθηκαν με επτά μήνες και με δια βίου αποκλεισμό αντίστοιχα.

Εκτός τένις για το υπόλοιπο της ζωής του θα μείνουν και δύο διαιτητές από την Τουρκία αφού φαίνεται ότι συμμετείχαν και εκείνοι στο κύκλωμα των στημένων αγώνων καθυστερώντας να περάσουν αποτελέσματα.

Ο τελευταίος που προστέθηκε στη λίστα ήταν ο Ντάνιελ Γκάρσα. Ο Μεξικανός τενίστας αποβλήθηκε με έξι μήνες αποκλεισμό και πρόστιμο ύψους 5.000 δολαρίων αφού σύμφωνα με το κατηγορητήριο δεν ανέφερε στην αρμόδια επιτροπή προσπάθεια δωροδοκίας σε αγώνα.

Την ίδια ώρα η ΤΙU τόνισε πως στο τέλος του μήνα θα εξεταστούν από το CAS οι ενστάσεις του Αλέξανδρου Γιακούποβιτς και του Πιοτρ Γκαντόμσκι. Ο Έλληνας τενίστας είχε αποβληθεί δια βίου τονίζοντας με ανακοίνωση του ότι είναι αθώος, ενώ ο 24χρονος Πολωνός είχε δεχτεί ποινή επτά ετών.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ SPORT24.GR ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ