ΤΕΝΙΣ

Ναδάλ: "Στο χώμα μπορώ να πετύχω πολλά"

Ναδάλ: "Στο χώμα μπορώ να πετύχω πολλά"

Ο Ράφαελ Ναδάλ μίλησε για την συνέχεια δείχνοντας ανυπόμονος για τα τουρνουά σε χωμάτινο έδαφος, ενώ τόνισε ότι του έλειψε η ταχύτητα στο ματς με τον Φέντερερ.

Μπορεί να έφυγε από τη Μελβούρνη ηττημένος, ωστόσο ο Ράφαελ Ναδάλ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του και σίγουρα πιο αισιόδοξος για το μέλλον του. Ειδικά από τη στιγμή που πλέον έρχονται τα τουρνουά σε χωμάτινο έδαφος.

"Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει στο μέλλον... Το μόνο που σκέφτομαι και μπορώ να πω είναι ότι παίζω καλά. Πιστεύω ότι αν συνεχίσω έτσι, θα συμβούν ωραία πράγματα. Μπορούν να έρθουν σε αυτή την επιφάνεια αλλά κυρίως μπορούν να συμβούν στο χώμα. Στο χώμα μπορώ να επανέλθω καλύτερα από εδώ, ο αντίπαλος δεν έχει τόσους free πόντους και παίζω πιο σταθερά από τη βασική γραμμή.

Αν συνεχίσω έτσι, πιστεύω ότι μπορώ να έχω επιτυχίες στα σκληρά courts, όμως στο χώμα μπορώ να πετύχω ξεχωριστά πράγματα" τόνισε χαρακτηριστικά ο "Ράφα" .

Για το τι του έλειψε στον τελικό με τον Φέντερερ είπε: "Είναι αλήθεια ότι μου έλλειψε λίγο ταχύτητα σήμερα όμως είναι φυσιολογικό μετά από αυτό που έγινε μιάμιση ημέρα πριν. Προσπάθησα σκληρά. Δεν έπαιξα άσχημα, όμως ήταν πολύ δύσκολο γιατί ο Ρότζερ έψαχνε τα χτυπήματά του και έβγαλε σπουδαίες μπάλες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ