ΤΕΝΙΣ

Ναδάλ: "Μπορεί να διεκδικήσει τίτλους ο Τίεμ"

Spain's Rafael Nadal, right, and Dominic Thiem of Austria, hold their trophies after Nadal won the final of the Madrid Open tennis tournament in two sets, 7-6 (10-8), 6-4, in Madrid, Spain, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Spain's Rafael Nadal, right, and Dominic Thiem of Austria, hold their trophies after Nadal won the final of the Madrid Open tennis tournament in two sets, 7-6 (10-8), 6-4, in Madrid, Spain, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Ο Ράφαελ Ναδάλ μίλησε για την ατμόσφαιρα που συνάντησε στο τουρνουά της Μαδρίτης και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον Ντομινικ Τίεμ.

Τον τρίτο τίτλο του σε ισάριθμα τουρνουά στη "χωμάτινη" περίοδο πανηγύρισε ο Ράφαελ Ναδάλ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι είναι ο κυρίαρχος στη συγκεκριμένη επιφάνεια. Αμέσως μετά το τέλος του τελικού είχε μόνο καλά λόγια να πει τόσο για την παρουσία του στο τουρνουά όσο και για τον Τίεμ.

Αρχικά, ο 30χρονος Ισπανός τόνισε: "Είναι πολύ συναισθηματικό να αγωνίζομαι μπροστά από αυτό το κοινό. Είναι απίστευτο για μένα. Δεν έχω τέτοια στήριξη πουθενά αλλού όπως εδώ. Είναι πολύ συναισθηματική στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενος".

Επόμενος σταθμός του Ράφα είναι η Ρώμη με την ερώτηση να είναι εύλογη. Θα μπορέσει να κάνει το 4/4 στο χώμα φέτος; "Είμαι λίγο κουρασμένος. Είχα πολλούς δύσκολους αγώνες αυτή την εβδομάδα, πάλεψα πολύ και έπαιξα κάτω υπό πίεση, αλλά όλες οι νίκες που είχα μου έδωσαν θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Οπότε ελπίζω να είμαι έτοιμος για τη Ρώμη και θα προσπαθήσω για το καλύτερο που μπορώ."

Φυσικά, ο Ναδάλ είχε μόνο καλά λόγια να πει και για τον αντίπαλο του στον τελικό, Ντομινίκ Τίεμ: "Θα διεκδικήσει μεγάλους τίτλους. Έχει ένα εκπληκτικό παιχνίδι, μεγάλο ενθουσιασμό και σωστή συμπεριφορά. Έχει όλα όσα χρειάζονται για να σημειώσει μεγάλες επιτυχίες σε αυτό το άθλημα και του εύχομαι τα καλύτερα".

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ