ΤΕΝΙΣ

"Ναδάλ, μη μου σπας τα αρ...δια!"

"Ναδάλ, μη μου σπας τα αρ...δια!"

Ο Φάμπιο Φονίνι επιτέθηκε φραστικά στον Ράφα Ναδάλ κατά τη διάρκεια του τελικού στο Αμβούργο. Ο Ισπανός αριστερόχειρας έφτασε στην 67η κατάκτηση τίτλου σε επαγγελματικά τουρνουά (video).

Ο Ράφα Ναδάλ έχει παρατηρηθεί πολλές φορές για το χρόνο που υπερβαίνει όταν σερβίρει ή στην ανάπαυλα των γκέιμ. Στον τελικό του Αμβούργου την Κυριακή (2/8) ο αντίπαλος του στον τελικό, ο Φάμπιο Φονίνι φώναξε εκνευρισμένος στον Ισπανό: " Τι θέλεις; Μη μου σπας τα αρ...δια!".

Ο Ιταλός τενίστας που προκαλεί συχνά πυκνά με τη συμπεριφορά του εξέφρασε παράπονα γιατί ο Ναδάλ πήγαινε με το χρόνο του στη βασική γραμμή να υποδεχθεί το σερβίς του Φονίνι, δεν ακολουθούσε δηλαδή το ρυθμό του αντιπάλου του. Ο Ναδάλ που αγωνίστηκε κατ' εξαίρεση στο συγκεκριμένο χωμάτινο τουρνουά και αφού πρώτα ικανοποιήθηκαν οι όροι του από τους διοργανωτές, απάντησε με ένα "δολοφονικό" βλέμμα.

Το επεισόδιο πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ. Τελικά ο Ναδάλ πήρε τη νίκη με 7-5, 7-5, ακριβώς όσο δύσκολα δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Ο Φονίνι που προηγήθηκε με 40-15 σε τέσερα γκέιμ του δεύτερου σετ για να χάσει το γκέιμ υπέπεσε σε 60 αβίαστα λάθη.

Αυτός είναι ο 67ος τίτλος στην καριέρα του αριστερόχειρα από τη Μαγιόρκα. Δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο και το νικηφόρο σερί του στο Ρολάν Γκαρός, αποκλείστηκε και φέτος νωρίς στο Γουίμπλεντον. Τα προβλήματα τραυματισμών τον άφησαν πίσω φέτος και ο Ισπανός ρέκορντμαν των κορτ αισιοδοξεί πως θα αλλάξει την τύχη του στα τουρνουά που ακολουθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες και βέβαια στο Όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το ξέσπασμα του Φονίνι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ