ΤΕΝΙΣ

Ναδάλ και Φέντερερ μαζί στο Λονδίνο

Ναδάλ και Φέντερερ μαζί στο Λονδίνο

Ο Ράφα Ναδάλ και ο Ρότζερ Φέντερερ κληρώθηκαν στον ίδιο όμιλο στο Λονδίνο με την προσθήκη του Τζο-Βίλφριντ Τσονγκα να προκαλεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το κοινό της O2 Arena ενδέχεται να απολαύσει δύο αγώνες ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και στον Ρότζερ Φέντερερ.

Οι δύο παίκτες έχουν... κακομάθει τους Λονδρέζους περισσότερο από κάθε άλλο κοινό, προσφέροντας τους σπουδαίους τελικούς στο Γουίμπλεντον και βέβαια έναν τελικό-θρίλερ στο παιχνίδι τίτλου στους περσινούς τελικούς της ATP Tour.

Ναδάλ και Φέντερερ κληρώθηκαν στον Β' Όμιλο μαζί με τον Τζο-Βίλφριντ Τσόνγκα και τον πρωτάρη Αμερικάνο Μάρντι Φις.

Ο Ναδάλ προηγείται με 17-8 στις αναμετρήσεις του με τον Ελβετό, ωστόσο ο Φέντερερ είναι φορμαρισμένος μετά την κατάκτηση των τίτλων σε Βασιλεία και Παρίσι. Διεκδικεί δε τη συμμετοχή στον 100ο τελικό της καριέρας του και τον έκτο τίτλο του στους τελικούς που θα τον φέρει στην πρώτη θέση όλων των εποχών.

Ο Τσόνγκα, Νο6 στον κόσμο, θα κάνει τα πράγματα πολύ ενδιαφέροντα. Παρότι έχασε σχετικά εύκολα από τον Φέντερερ στο Μπερσί, έχει καλή ψυχολογία. Ο Φις είναι ο αδύναμος κρίκος στον όμιλο.

Στον Α' όμιλο θα αναμετρηθούν οι πιθανοί... κουμπάροι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Άντι Μάρεϊ. Ο Σέρβος ήταν τραυματίας την προηγούμενη εβδομάδα και ο Μάρεϊ μετράει 18 νίκες σε 19 αγώνες μετά το US Open. Έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει τον μεγαλύτερο τίτλο της χρονιάς εκτός Grand Slams.

Ο σταθερός Ισπανός Νταβίδ Φερέρ και ο Τόμας Μπέρντιχ, ο παίκτης που νίκησε στο Παρίσι τον Μάρεϊ, συμπληρώνουν την τετράδα.

Η αυλαία του τουρνουά ανοίγει την Κυριακή (20/11) με τα ματς Φέντερερ-Τσόνγκα και Ναδάλ-Φις. Τη Δευτέρα (21/11) θα αναμετρηθούν οι Μάρεϊ-Φερέρ και Τζόκοβιτς-Μπέρντιχ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ