ΤΕΝΙΣ

Ναδάλ: "Δεν ξέρω εάν θα πάρω άλλο Γκραντ Σλαμ"

Ναδάλ: "Δεν ξέρω εάν θα πάρω άλλο Γκραντ Σλαμ"

Ο Ράφαελ Ναδάλ έκανε τον απολογισμό του για το 2015, τόνισε ότι δεν ξέρει εάν θα κατακτήσει άλλο Γκραντ Σλαμ, αλλά συνέχισε να στηρίζει τον προπονητή και θείο του, Τόνι Ναδάλ.

Το 2015 ήταν μια χρονιά που σίγουρα θα ήθελε να ξεχάσει ο Ράφαελ Ναδάλ. Ο 30χρονος Ισπανός για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια έμεινε μακριά από τους τίτλους και η εικόνα του δεν ήταν ανάλογη με αυτή που μας είχε συνηθίσει.

Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση που του έγινε ο Ναδάλ ήταν ξεκάθαρος.

"Δεν ξέρω πότε θα συμβεί κι αν συμβεί ξανά. Το 2015 δεν ήταν η καλύτερη σεζόν. Οι τελευταίοι τρεις μήνες, ήταν πολύ καλύτεροι όμως. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που παίζω τώρα. Πρέπει να συνεχίσω έτσι. Θέλω να συνεχίσω όπως τελείωσα τη χρονιά. Πιστεύω ότι βελτιώθηκα πολύ. Έτσι θα συνεχίσω να δουλεύω"

Παράλληλα, απάντησε και σε όσους του ζητούν να αλλάξει προπονητή. Εκείνος που τον προπονεί τόσα χρόνια είναι ο θείος του, Τόνι Ναδάλ. "Χωρίς τον Τόνι, τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. Νιώθω πολύ τυχερός που έχω κάποιον από την οικογένειά μου και είναι ο παντοτινός μου προπονητής. Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα, κατά τη γνώμη μου" ήταν η απάντηση του που δεν άφησε κανένα περιθώριο συζήτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ