ΤΕΝΙΣ

Μύρισε κάνναβη ο Τζόκοβιτς την ώρα του αγώνα!

Μύρισε κάνναβη ο Τζόκοβιτς την ώρα του αγώνα!
© AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραπονέθηκε στο διαιτητή κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Rogers Cup ισχυριζόμενος πως κάποιος στην εξέδρα κάπνιζε κάνναβη με αποτέλεσμα να τον πιάσει ζαλάδα (video)!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ στον ημιτελικό του Rogers Cup μεταξύ του Νοβακ Τζόβοκιτς και του Ζερεμί Σαρντί, με τον Νο 1 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη να πλησιάζει το διαιτητή και να του κάνει παράπονα για τη μυρωδιά κάνναβης που ερχόταν από την κερκίδα.

"Κάποιος καπνίζει χόρτο, μπορώ να το μυρίσω και αρχίζω να ζαλίζομαι. Κάποιος "φτιάχνεται". Μπορείς να το μυρίσεις; Όλο το μέρος μυρίζει", είπε εκείνη τη στιγμή ο Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο να δίνει συνέχεια στο θέμα μιλώντας σε ρεπόρτερς μετά την επικράτησή του.

"Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο άσχημο ήταν. Όποιος είναι, ελπίζω να μην ερθει εδώ αύριο. Πιθανότατα θα βρίσκεται τώρα στον έβδομο ουρανό. Πρώτα στο διπλό και τώρα ξανά. Κάποιος πρέπει να διασκεδάζει τη ζωή του γύρω από το κορτ".

Μύρισε κάνναβη ο Τζόκοβιτς την ώρα του αγώνα!

Σημειώνεται πως ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Άντι Μάρει ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στο Σινσινάτι όπου θα διεκδικήσει εκει το μοναδικό από τα εννέα συνολικά Masters που λείπει από τη συλλογή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ