ΤΕΝΙΣ

Μπρούνο Σλάσταν, ο άνθρωπος πίσω από το Ρολάν Γκαρός

Μπρούνο Σλάσταν, ο άνθρωπος πίσω από το Ρολάν Γκαρός

Οι διοργανωτές του Ρολάν Γκαρός ετοίμασαν ένα βίντεο αφιέρωμα στον υπεύθυνο αγωνιστικού χώρου, Μπρούνο Σλάσταν, το οποίο αξίζει να δεις. (VIDEO)

Πίσω από κάθε μεγάλη επιτυχημένη διοργάνωση υπάρχουν αφανείς ήρωες τα ονόματα των οποίων σπάνια γίνονται γνωστά και ακόμα πιο σπάνια έχουν την προβολή που τους αξίζει. Οι διοργανωτές του Ρολάν Γκαρός έφτιαξαν ένα βίντεο αφιερωμένο στον Μπρούνο Σλάσταν.

Πρόκειται για τον υπεύθυνο αγωνιστικού χώρου της διοργάνωσης ο οποίος μέσα από το βίντεο αφηγείται τη δουλειά που κάνει ώστε το γήπεδο να παραμένει πάντοτε σε άριστη κατάσταση παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στις χωμάτινες επιφάνειες.

"Το χωμάτινο κορτ είναι μία κινούμενη επιφάνεια. Ο αέρας μεταφέρει το χώμα και αλλάζει το χρώμα του με το χρόνο. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία τελειότητα χρώματος. Κάτι το οποίο θα είναι σταθερό. Το ίδιο κόκκινο χρώμα το οποίο πρέπει να παραμείνει κάθε ημέρα αναλλοίωτο. Με λιακάδα, άνεμο και βροχή κατά τη διάρκεια αυτών των 15 ημερών το χρώμα πρέπει να παραμείνει αναλλοίωτο. Δεν υπάρχει χώρος για λάθη. Με την υπόλοιποι ομάδα αγωνιζόμαστε. Είναι σαν την οικογένεια μου. Γνωρίζω είναι επιτυχημένοι στο να δημιουργούν κάτι μεγάλο. Τα μάτια τους λάμπουν" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σλάσταν σε ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Φυσικά, η συγκεκριμένη έμπνευση των διοργανωτών δεν είναι τυχαία αφού σιγά σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή του Grand Slam του Παρισιού. Περίπου δύο μήνες απομένουν μέχρι το πρώτο σερβίς του Ρολάν Γκαρός (22/5 - 11/6) το οποίο αναμένεται και πάλι να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ