ΤΕΝΙΣ

Μπουσάρ: "Δεν θα έπρεπε να παίξει ξανά η Σαραπόβα"

Maria Sharapova of Russia right,  is congratulated by Eugenie Bouchard of Canada at the net after winning their quarterfinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 27, 2015. (AP Photo/Andy Brownbill)
Maria Sharapova of Russia right, is congratulated by Eugenie Bouchard of Canada at the net after winning their quarterfinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 27, 2015. (AP Photo/Andy Brownbill) AP

Η Γιουτζίν Μπουσάρ μίλησε με σκληρή γλώσσα για την επιστροφή της Σαραπόβα στους αγώνες, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί ακόμα και στην WTA. (VIDEO)

Μπορεί η Μαρία Σαραπόβα να επέστρεψε στα κορτ, ωστόσο συνεχίζει να δέχεται τα πυρά των υπόλοιπων αθλητριών. Η τελευταία που επιτέθηκε στην 30χρονη Ρωσίδα, ήταν η Γιουτζίν Μπουσάρ.

Η 23χρονη Καναδή σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε με σκληρή γλώσσα για το γεγονός ότι της επέτρεψαν να παίξει ξανά, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί ακόμα και στην WTA τονίζοντας ότι η Ένωση Τένις των γυναικών στέλνει λάθος μήνυμα στα νέα παιδιά.

"Δε νομίζω πως είναι σωστό. Εξαπάτησε και δε νομίζω πως θα έπρεπε να της επιτραπεί να παίξει ξανά σε αυτό το άθλημα. Είναι τόσο άδικο για όλες τις άλλες παίκτριες που το κάνουν με τον σωστό τρόπο. Νομίζω πως η WTA στέλνει το λάθος μήνυμα στα νέα παιδιά. Είναι σαν να τους λέει κλέψτε και θα σας υποδεχτούμε πίσω με ανοιχτές αγκάλες. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι σωστό. Δεν είναι πλέον κάποια που θαυμάζω γιατί για μένα το έχει καταστρέψει αυτό" τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της στο TRT.

Φυσικά, οι αντιδράσεις από τις υπόλοιπες αθλήτριες αναμένεται να αυξηθούν ενόψει των Grand Slam και του ενδεχόμενου να δοθούν στην Σαραπόβα κάρτες ελεύθερης συμμετοχής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τις δηλώσεις της.

Photo credits: AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ