ΤΕΝΙΣ

Μία νίκη πριν την κορυφή η Μεγάλη Βρετανία

Μία νίκη πριν την κορυφή η Μεγάλη Βρετανία

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι κατέκτησαν ο Άντι και Τζέιμι Μάρεϊ αφού επιβλήθηκαν στο διπλό επί των Γκοφίν και Νταρσίς και πλέον η Μεγάλη Βρετανία θέλει μια μόνο νίκη για να κατακτήσει το Davis Cup.

Ένα μεγάλο παιχνίδι έκαναν τα αδέρφια Μάρεϊ και ετοιμάζονται να χαρίσουν το πρώτο Davis Cup στην Μεγάλη Βρετανία μετά το 1936. Οι δυο τους πήραν το διπλό κόντρα στους Γκοφίν και Νταρσίς με 6-4, 4-6, 6-3, 6-2 και πλέον όλα δείχνουν πως οι Βρετανοί θα επιστρέψουν στην κορυφή.

Μετά το 1-1 που είχε διαμορφωθεί από τα πρώτα δύο παιχνίδια το διπλό έμοιαζε ως αγώνας δίχως αύριο.

Ο Άντι Μάρεϊ και αδερφός του Τζέιμι ήταν πιστοί στο ραντεβού τους. Τα πρώτα δύο σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες με τους Βρετανούς να κάνουν το break στο 10ο game του πρώτου σετ και τελικά να το κατακτούν με 6-4. Στο δεύτερο σετ είχαμε διαδοχικά break με τους Βέλγους να πανηγυρίζουν στο τέλος με το ίδιο σκορ.

Στη συνέχεια όμως του αγώνα οι Βρετανοί ήταν εξαιρετικοί και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους Βέλγους. Πλέον, όλοι περιμένουν τον αγώνα του Άντι Μάρεϊ με τον Γκοφίν την Κυριακή στον οποίο πιθανότατα η Μεγάλη Βρετανία θα πάρει την πολυπόθητη νίκη.

ΒΕΛΓΙΟ - ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ 1-2

Γκοφίν - Έντμουντ 3-6, 1-6, 6-2, 6-1, 6-0

Μπέμελμανς - Α. Μάρεϊ 3-6, 2-6, 5-7

Γκοφίν / Νταρσίς - Α. Μάρεϊ. / Τζ. Μάρεϊ 4-6, 6-4, 3-6, 2-6

Κυριακή:

Γκοφίν - Α. Μάρεϊ

Μπέμελμανς - Έντμουντ

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το διπλό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ