ΤΕΝΙΣ

Μεγάλη πρόκριση για τη Γραμματικοπούλου

Μεγάλη πρόκριση για τη Γραμματικοπούλου

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου επιβλήθηκε με 3-6, 6-2, 6-0 επί της Στογιάνοβιτς στο πρώτο προκριματικό του Australian Open και θα αντιμετωπίσει την Έρι Χοζούμι από την Ιαπωνία.

Μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία αθλήτρια που βρίσκεται 100 θέσεις ψηλότερα από εκείνη πέτυχε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. Η 19χρονη Ελληνίδα επιβλήθηκε με 3-6, 6-2, 6-1 επί της Στογιάνοβιτς στο πρώτο προκριματικό του Australian Open.

Η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία αφού η Γραμματικοπούλου βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ και στη συνέχεια βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να φτάσει στην ανατροπή.

Στο πρώτο σετ η Γραμματικοπούλου μπήκε καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκε με 3-1 game, όμως στη συνέχεια η Νίνα Στογιάνοβιτς πήρε πέντε συνεχόμενα game για να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-3. Η συνέχεια όμως ανήκε αποκλειστικά στην 19χρονη Ελληνίδα από το Κιλκίς.

Η Γραμματικοπούλου παίζοντας με μεγάλη αυτοπεποίθηση πήρε εύκολα τα επόμενα δύο σετ με 6-2, 6-0 και έφτασε στη μεγάλη νίκη πρόκριση στην πρώτη της εμφάνιση σε Grand Slam τουρνουά. Στο δεύτερο προκριματικό γύρο η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Έρι Χοζούμι από την Ιαπωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ