ΤΕΝΙΣ

Μεγάλη πρόκριση για Ναδάλ

Μεγάλη πρόκριση για Ναδάλ

Ο Ραφαέλ Ναδάλ προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Australian Open, επικρατώντας στα πέντε σετ του Αλεξάντερ Ζβέρεβ, σε ένα ματς που κράτησε πάνω από 4 ώρες.

Μεγάλη πρόκριση στον 4ο γύρο του Australian Open πανηγύρισε ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος κατάφερε να αποκλείσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεβ στα πέντε σετ, σε ένα συγκλονιστικό ματς που κράτησε πάνω από 4 ώρες. Ο Ισπανός τενίστας επέστρεψε δυο φορές στο ματς και κατάφερε να φύγει νικητής από το court, συνεχίζοντας την περιπλάνησή του στο Grand Slam της Μελβούρνης.

Τα σετ ήταν 4-6, 6-3, 6-7 (5), 6-3, 6-2 υπέρ του Ναδάλ απέναντι στον 19χρονο Ρώσο, ο οποίος πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, αλλά στο τέλος υπέκυψε και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του σαφώς πιο έμπειρου αντιπάλου του, ο οποίος ολοκλήρωσε με 11 άσους, 43 winners και 34 αβίαστα λάθη.

Ο Ναδάλ θα είναι για 10η φορά στην καριέρα του στη δεύτερη εβδομάδα του εν λόγω major τουρνουά και θα περιμένει να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση του Γκαέλ Μονφίς με τον Φιλίπ Κολσράιμπερ, για να μάθει τον αντίπαλό του στον 4ο γύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ