ΤΕΝΙΣ

Μεγάλη μάχη στην 4άδα για τον Τσιτσιπά

Μεγάλη μάχη στην 4άδα για τον Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μια μέρα γεμάτη νίκες στο Plantation της Φλόριντα, με αποτέλεσμα να προκριθεί στα ημιτελικά του Orange Bowl. Πολύ καλά τα πηγαίνει και η 17χρονη, Ελένη Χριστοφή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα πηγαίνει εξαιρετικά στο Plantation της Φλόριντα, με αποτέλεσμα να προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά τενις "Orange Bowl". Ο 17χρονος απέκλεισε τους Ντένις Σαποβάλοβ και Κένεθ Ράισμα χωρίς να χάσει σετ και μπήκε στην 4άδα της Grade A διοργάνωσης για δεύτερη σερί χρονιά.

Ο Τσιτσιπάς έδωσε και τρίτη αναμέτρηση χθες (11/12) για τα διπλά της διοργάνωσης. Παίζοντας μαζί με τον Ουζμπέκο, Γιούραμπεκ Καρίμοβ, ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες στα προημιτελικά από τους Γιουσέφ Χοσάμ και Αλμπέρτο Λιμ, με 7-5, 1-6, 11-9.

Στα διπλά των κοριτσιών, η 17χρονη, Ελένη Χριστοφή και η Μολδαβή, Αναστάσια Ντέτιουτς, αφού απέκλεισαν το Νο1 ζευγάρι του ταμπλό στον 2ο γύρο, χθες νίκησαν και τις Αμερικανίδες, Ουσούε Μεϊτέιν Αρκονάντα και Κλερ Λίου με 6-4, 6-1, με αποτέλεσμα να περάσουν στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσουν τη Ρουμάνα, Ζακλίν Αντίνα Κριστιάν και την Αμερικανίδα, Μικαέλα Γκόρντον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ