ΤΕΝΙΣ

Με το... δεξί η Σάκκαρη στο Ακαπούλκο

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Venus Williams, of the United States, during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Friday, Sept. 1, 2017, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Venus Williams, of the United States, during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Friday, Sept. 1, 2017, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε κυρίως ταμπλό WTA διοργάνωσης για το 2018. Η 22χρονη επικράτησε της Λάρα Αρουαμπαρένα με 2-0 σετ, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Abierto Mexicano του Ακαπούλκο η Μαρία Σάκκαρη, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη σε WTA διοργάνωση την φετινή χρονιά. Η 22χρονη επικράτησε της Λάρα Αρουαμπαρένα με 2-0 σετ, για να προκριθεί στον 2ο γύρο.

Η Σάκκαρη, Νο59 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε με 6-3, 7-6 (1) και έφτασε στην πρόκριση. Η νίκη της ήρθε έπειτα από 1 ώρα και 38 λεπτά και τώρα θα αντιμετωπίσει είτε την Γερμανίδα, Τατιάνα Μαρία είτε την Ελβετίδα, Στέφανι Βέγκελ.

AP Photo/Seth Wenig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ