ΤΕΝΙΣ

Με qualifier ο Τσιτσιπάς, με Μινέλα η Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Roland Garros

Greece's Stefanos Tsitsipas prepares to return the ball to Spain's Rafael Nadal during the Barcelona Open Tennis Tournament final in Barcelona, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Greece's Stefanos Tsitsipas prepares to return the ball to Spain's Rafael Nadal during the Barcelona Open Tennis Tournament final in Barcelona, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Πραγματοποιήθηκε χθες (24/5) η κλήρωση του Roland Garros και ο πρωταθλητής μας, Στέφανος Τσιτσιπάς, θα παίξει με qualifier στον πρώτο γύρο και μετά μπορεί να αγωνιστεί με τον Ντομινίκ Τιμ. Με την Μάντι Μινέλα η Μαρία Σάκκαρη.

Χθες (24/5) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Roland Garros και ο πρωταθλητής μας, Στέφανος Τσιτσιπάς, θα παίξει με qualifier στον πρώτο γύρο και μετά μπορεί να αγωνιστεί με τον Ντομινίκ Τιμ.

Ο "βασιλιάς" του χώματος, Ραφαέλ Ναδάλ, θα ξεκινήσει την προσπάθειά του για να κατακτήσει τον 11ο τίτλο του στο γαλλικό Grand Slam απέναντι στον Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοβ, ενώ μακριά από το δρόμο του Ισπανού, βρίσκονται οι Τιμ, Ζβέρεβ και Τζόκοβιτς. Με qualifier θα ξεκινήσει την προσπάθειά του και ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη στο χώμα από το 2016.

Στις γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει στον 1ο γύρο με την Μάντι Μινέλα, από την οποία είχε χάσει μόνο ένα game πριν από ένα μήνα, όταν συναντήθηκαν για το Fed Cup στην Αθήνα. Αν τη νικήσει ξανά, η Μαρία θα παίξει για πρώτη φορά στον δεύτερο γύρο απέναντι σε μια εκ των Κάρλο Σουάρεθ Ναβάρο και Άνα Κόνγιουχ.

Η Σιμόνα Χάλεπ και η Γκαρμπίν Μουγκουρούθα βρίσκονται στην ίδια μεριά του ταμπλό, ενώ στην άλλη μεριά είναι η περσινή πρωταθλήτρια, Γέλενα Οσταπένκο και οι Ελίνα Σβιτολίνα, Καρολίν Βοζνιάκι.

AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ