ΤΕΝΙΣ

Με... περίπατο στα προημιτελικά του US Open o Ναδάλ

Rafael Nadal, of Spain, celebrates after beating Alexandr Dolgopolov, of Ukraine, during the fourth round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Sept. 4, 2017, in New York. (AP Photo/Julie Jacobson)
Rafael Nadal, of Spain, celebrates after beating Alexandr Dolgopolov, of Ukraine, during the fourth round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Sept. 4, 2017, in New York. (AP Photo/Julie Jacobson) AP

Για πρώτη φορά μετά το 2013, ο Ράφαελ Ναδάλ προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open, επικρατώντας με 3-0 σετ (6-2 6-4 6-1) του Αλεξάντερ Ντολγκοπόλοφ.

Πραγματοποιώντας το καλύτερο παιχνίδι του στο φετινό US Open, ο Ράφαελ Ναδάλ νίκησε εύκολο με 3-0 σετ (6-2 6-4 6-1) τον Αλεξάντερ Ντολγκοπόλοφ και εξασφάλισε το "εισιτήριο" για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 41 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του και να προκριθεί στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 2013, τη χρονιά που κέρδισε το τουρνουά.

Ο Ισπανός σέρβιρε εξαιρετικά και είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σε αντίθεση με τον Ουκρανό που υπέπεσε σε πολλά λάθη, δίνοντας την ευκαιρία στον Ράφα για εύκολους πόντους.

Στην επόμενη φάση, ο 31χρονος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νταβίντ Γκοφάν - Αντρέι - Ρουμπλέβ.

Photo Credits: AP/Julie Jacobson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ