ΤΕΝΙΣ

Μαζί Τζόκοβιτς και Στέπανεκ από το 2018

Serbia's Novak Djokovic grimaces during a press conference after losing to Austria's Dominic Thiem in a quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Wednesday, June 7, 2017 in Paris. (AP Photo/David Vincent)
Serbia's Novak Djokovic grimaces during a press conference after losing to Austria's Dominic Thiem in a quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Wednesday, June 7, 2017 in Paris. (AP Photo/David Vincent) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επισημοποίησε τη φήμη που υπήρχε τις τελευταίες μέρες, ανακοινώνοντας πως το 2018 θα συνεργαστεί με τον Ράντεκ Στέπανεκ. (VIDEO)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επισημοποίησε τη φήμη που υπήρχε τις τελευταίες μέρες, ανακοινώνοντας πως το 2018 θα συνεργαστεί με τον Ράντεκ Στέπανεκ. Ο Τσέχος θα έχει το ρόλο του δεύτερου προπονητή στην ομάδα του Σέρβου τενίστα, αλλά σε αρκετά τουρνουά θα είναι ο μοναδικός προπονητής που θα είναι στο πλάι του.

Ο "Νόλε" ανακοίνωσε πως θα έχει στο πλευρό του τον Stepanek το 2018. Ο Σέρβος, ο οποίος διατηρεί εδώ και χρόνια καλές φιλικές σχέσεις με τον Τσέχο, ο οποίος σταμάτησε πρόωρα την καριέρα του αυτή την χρονιά, γνωστοποίησε την απόφασή του με ένα αστείο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

AP Photo/David Vincent

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ