ΤΕΝΙΣ

Μάρεϊ: "Ανυπομονώ για το World Tour Finals"

Μάρεϊ: "Ανυπομονώ για το World Tour Finals"

Ο Άντι Μάρεϊ στο πλαίσιο της κλήρωσης του World Tour Finals μίλησε για την άνοδο του στο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης, αλλά και για τις μεγάλες "μάχες" που αναμένονται στο Λονδίνο.

Η κλήρωση μπορεί να του δημιούργησε ένα πρόγραμμα "βουνό", ωστόσο ο Άντι Μάρεϊ δεν δείχνει να χάνει την αισιοδοξία του και να είναι έτοιμος για τις προκλήσεις που θα του παρουσιαστούν ως το Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης.

Ο Βρετανός θα είναι στον ίδιο όμιλο με τους Νισικόρι, Τσίλιτς και Βαβρίνκα σε έναν αν μη τι άλλο απρόβλεπτο γκρουπ. Την ίδια ώρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, θα είναι μαζί με τους Γκαέλ Μονφίς, Ντομινίκ Τιμ και Μίλος Ράονιτς.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης πάντως ο Άντι Μάρεϊ τόνισε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή του από τότε που έγινε Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης. "Είναι μία ακόμα συνηθισμένη ημέρα όπως αυτές που περνάω στο σπίτι. Σίγουρα στο Παρίσι ήταν μία μεγάλη μέρα" δήλωσε σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Φέτος, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, θα προσπαθήσει να παραμείνει στο σπίτι του πριν από τους αγώνες του τουρνουά: "Τα προηγούμενα χρόνια ακόμα και σε αυτό το τουρνουά έμενα σε ξενοδοχείο. Είναι περίπου 1,5 ώρα από το σπίτι μου. Φέτος θα προσπαθήσω να μείνω στο σπίτι και να πηγαίνω από εδώ στο γήπεδο. Θα δούμε πως θα πάει".

Πάντως, ο έδειξε να ανυπομονεί για τους αγώνες του World Tour Finals: "Σίγουρα είναι ωραίο να παίζεις στο Λονδίνο όντας το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης. Όταν μπαίνεις μέσα στο κορτ όμως, δεν σκέφτεσαι ότι είσαι το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης. Το μόνο που σκέφτεσαι είναι ότι παίζεις κόντρα στους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Κάθε παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε αυτό το εξαιρετικό κοινό το οποίο κάθε χρόνο δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα".

Ο Βρετανός, όπως και οι υπόλοιποι προέρχονται από μία γεμάτη και κουραστική χρονιά, αλλά δεν δείχνει να τον απασχολεί αυτό: "Θα ξεκουραστώ μερικές ημέρες. Τελείωσα την Κυριακή στο Παρίσι και θα κάνω προπόνηση πιθανότατα την Πέμπτη. Χρειάζομαι ξεκούραση. Από εκεί και πέρα όλοι μας έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια φέτος και υπάρχει μεγάλη κούραση, ωστόσο όλοι θέλουμε να παίξουμε καλά σε αυτό το τουρνουά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ