ΤΕΝΙΣ

Μάκενρο: "Ανάμεσα στους πέντε καλύτερους ο Τζόκοβιτς"

Μάκενρο: "Ανάμεσα στους πέντε καλύτερους ο Τζόκοβιτς"

Ο Τζον Μάκενρο δήλωσε σίγουρος για την κυριαρχία του Νόβακ Τζόκοβιτς τον οποίο έβαλε μέσα στους πέντε καλύτερους τενίστες όλων των εποχών.

Ο Τζον Μάκενρο σχολίασε την κατάκτηση του Γουίμπλεντον από τον Νόβακ Τζόκοβιτς και δεν έκρυψε τη σιγουριά που πως ο "Νόλε" θα κυριαρχίσει τα επόμενα χρόνια στα κορτ αφού πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών.

"Ο Novak είναι ακόμα στην ακμή του και είναι δύσκολο να μην τον φανταστούμε ακόμα δυνατότερο στο μέλλον. Αν παραμείνει υγιής, πρόκειται να κυριαρχήσει τα δύο επόμενα χρόνια.

Είναι σίγουρα μέσα στους 5 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών για μένα. Στο προσωπικό μου Top4 είναι οι Rod Laver, Pete Sampras, Roger Federer και Rafael Nadal, αλλά πιστεύω πως ο Novak έρχεται 5ος και όλο και βελτιώνει τη θέση του." ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Στη συνέχεια είπε: "Είναι διαφορετικός παίκτης τώρα. Ψυχολογικά είναι πιο σκληρός, ενώ έχει προσθέσει κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι του. Είναι πολύ ανθεκτικός στην άμυνα και επιστρέφει ακόμα καλύτερα. Όχι μόνο είναι συνεπής, αλλά συνθλίβει και τη μπάλα όταν κάνει βήματα μέσα στο γήπεδο. Δεν πίστευα πως αυτό ήταν πιθανό, αλλά είναι πιο επιθετικός τώρα."

Σε ό,τι αφορά το μέλλον δήλωσε: "Δείχνει να έχει εξαιρετικά κίνητρα. Στόχος του θα πρέπει να είναι το Calendar Grand Slam, το οποίο δεν κατάφερε να κάνει φέτος, γιατί έχασε στο Παρίσι. Δε θα είναι εύκολο, αλλά την ίδια στιγμή βρίσκει τρόπους για να βοηθάει τον εαυτό του. Έχει μια πολύ καλή ομάδα με την οποία είναι συναισθηματικά δεμένος.

Πάντα εύχομαι για τους κορυφαίους τενίστες να είναι υγιείς, έτσι ώστε να μεγιστοποιούν τις δυνατότητές τους. Σίγουρα αυτή τη στιγμή είναι απόλυτα υγιής."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ