ΤΕΝΙΣ

Κυρίαρχος και στην Σανγκάη ο Τζόκοβιτς

Κυρίαρχος και στην Σανγκάη ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις αφού επικράτησε με 2-0 σετ επί του Τσόνγκα και κατέκτησε το Shanghai Masters. (VIDEO)

Ό,τι και να γράψει κανείς για τη φετινή χρονιά του Νόβακ Τζόκοβιτς θα είναι λίγο. Ο σπουδαίος Σέρβος τενίστας επιβλήθηκε με 6-2, 6-4 επί του Βίλφριντ Τσόνγκα και κατέκτησε το Shanghai Masters με χαρακτηριστική άνεση.

Για να γίνει ακόμα πιο εύκολα αντιληπτό το τι έχει πετύχει φέτος ο "Νόλε" αρκεί να σημειώσουμε πως αυτός ήταν ο 9ος τίτλος της χρονιάς και ο πέμπτος του στη σειρά των Masters, ενώ συνολικά μετρά 73 νίκες σε 79 αγώνες που έχει δώσει φέτος.

Στα του αγώνα ο Τζόκοβιτς κυριάρχησε από το πρώτο κιόλας σετ και προηγήθηκε με 3-0. Ο Τσόνγκα έδειχνε να αντιδρά κάνοντας ένα break αλλά όπως αποδείχτηκε αυτό δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του σετ το οποίο κατέκτησε ο Σέρβος τενίστας με 6-2.

Στο δεύτερο σετ ο Τσόνγκα πίεσε όσο περισσότερο μπορούσε από το σερβίς και αυτό του επέτρεπε να το κρατήσει χωρίς μεγάλα προβλήματα μέχρι το 4-4. Κάπου εκεί όμως ήρθε το πολυπόθητο break για τον Τζόκοβιτς που μετά κράτησε το σερβίς του και έφτασε στη νίκη κατακτώντας το δεύτερο σετ με 6-4.

"Πρωτα συγχαρητήρια στον Τζο που είχες φανταστική εβδομάδα. Ελπίζω να προκριθείς στο Λονδίνο και να τελειώσεις δυνατά τη σεζόν. Κάθε φορά που έρχομαι εδώ, το τουρνουά γίνεται και καλύτερο" τόνισε χαρακτηριστικά μετά την επικράτηση του.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ