ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: "Χαζή ερώτηση, δεν θέλω άλλη από εσένα φίλε..."

Κύργιος: "Χαζή ερώτηση, δεν θέλω άλλη από εσένα φίλε..."

Ο Νικ Κύργιος μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ρωτήθηκε στη συνέχεια για το ποιον θεωρεί φαβορί στο Wimbledon και θεώρησε... χαζή την ερώτηση. Προκάλεσε για μια ακόμη φορά ο Ελληνοαυστραλός τενίστας.

Ίσως πρέπει να του δίνουν από πριν τις ερωτήσεις, ώστε να τις περνάει προκαταβολικά από έγκριση. Ίσως πάλι θα πρέπει να του ζητούν άδεια για το τι θα πρέπει να τον ρωτάνε. Όπως και να 'χει, ο Νικ Κύργιος αρχίζει λίγο να... κρεμάει με τις παραξενιές του και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του.

Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επικείμενου Wimbledon έκανε εγκωμιαστικά σχόλια για τον Νο1 της ATP, Νόβακ Τζόκοβιτς, αναφέροντας πως πως ο τρόπος που κινείται στο court και η ταχύτητά του τον κάνουν να ξεχωρίζει έναντι όλων των υπολοίπων, γι' αυτό και είναι ο κορυφαίος στον κόσμο.

Στην συνέχεια, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Κύργιο ποιος κατά την άποψή του είναι φαβορί για να σηκώσει το λονδρέζικο Grand Slam, αλλά αυτή η ερώτηση δεν του άρεσε ιδιαίτερα και την χαρακτήρισε χαζή. Μάλιστα, ειδοποίησε τον εν λόγω δημοσιογράφο ότι δεν θα δεχτεί άλλες ερωτήσεις από τον συγκεκριμένο.

"Πιθανότατα ο Τζόκοβιτς. Αυτή είναι μια χαζή ερώτηση. Δε θέλω άλλες ερωτήσεις από σένα, φίλε", απάντησε προσβλητικά ο Κύργιος, ο οποίος έχει ένα μικρό θεματάκι με τους τρόπους καλής συμπεριφοράς και δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με τον τρόπο του.

Θυμίζουμε πως είναι στο Νο15 του ταμπλό και στον πρώτο γύρο θα παίξει με τον πολύπειρο Τσέχο, Ράντεκ Στέπανεκ. Καλύτερή του παρουσία, ήταν η προημιτελική φάση στο τουρνουά του 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ