ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: "Ποιος νοιάζεται για μια ήττα στο τένις ύστερα απ' ό,τι έγινε στο Λας Βέγκας"

Australia's Nick Kyrgios wipes his face while playing Italy's Andreas Seppi during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 18, 2017. (AP Photo/Aaron Favila)
Australia's Nick Kyrgios wipes his face while playing Italy's Andreas Seppi during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 18, 2017. (AP Photo/Aaron Favila) AP

Ο Νικ Κύργιος ηττήθηκε από τον Ραφαέλ Ναδάλ στον τελικό του China Open, όμως για τον ίδιο δεν σημαίνει τίποτα μια ήττα στο τένις έπειτα από το μακελειό στο Λας Βέγκας. Τι υποστήριξε για τα νεύρα του Κύργιου ο Ναδάλ.

Ο Ραφαελ Ναδάλ επιβεβαίωσε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο και με συνοπτικές διαδικασίες επιβλήθηκε με 6-2, 6-1 επί του Νικ Κύργιου και κατέκτησε το China Open έπειτα από 12 χρόνια.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, ο οποίος έκανε ένα εκπληκτικό τουρνουά, αλλά δεν ήταν ανταγωνιστικός στον τελικό, είχε πάλι μια έκρηξη στο πέμπτο γκέιμ του πρώτου σετ, αφού νευρίασε με τον διαιτητή του αγώνα, τον Μοχάμεντ Λαχιανί, για κάποιες αποφάσεις του.

Μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στην ήττα του μετά το φινάλε του τελικού, αναφέρθηκε και στο μακελειό στο Λας Βέγκας, το οποίο κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους: "Είναι δύσκολο όταν παίρνεις μόλις τρεις πόντους σε έναν τελικό. Όμως, ποιος νοιάζεται για μια ήττα σε έναν αγώνα τένις, έπειτα απ' ό,τι συνέβη στο Λας Βέγκας".

Ο Ναδάλ, αναφερόμενος στο ταλέντο του Κύργιου και στα νεύρα του, τόνισε: " Ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες μου στη σεζόν. Όσο για τον Κύργιο, είναι από τους πιο ταλαντούχους τενίστες. Δεν με απασχολεί το αν διαμαρτύρεται, αλλά η αλήθεια είναι πως μερικές φορές είναι παράξενο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ