ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: "Ο Μάρεϊ ήθελε να προπονηθούμε 8 το πρωί και του είπα να βρει άλλον"

Nick Kyrgios of Australia reacts during the men's singles final match against Rafael Nadal of Spain for the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, China, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Ng Han Guan)
Nick Kyrgios of Australia reacts during the men's singles final match against Rafael Nadal of Spain for the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, China, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Ng Han Guan) AP

Ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε πως είχε πρόταση από τον Άντι Μάρεϊ για να προπονηθούν μαζί στο Μπρίσμπεϊν, αλλά την αρνήθηκε, διότι ο Βρετανός ήθελε να πάνε στο γήπεδο στις 8 το πρωί.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νικ Κύργιος, αποκάλυψε χθες (3/1) σε δηλώσεις του πως είχε πρόταση από τον Άντι Μάρεϊ για να προπονηθούν μαζί στο Μπρίσμπεϊν, αλλά αρνήθηκε, διότι ο Βρετανός ήθελε να πάνε στο γήπεδο στις 8 το πρωί. Για τον Κύργιο ήταν πάρα πολύ νωρίς...

"Προσπάθησε να οργανώσει μια προπόνηση μαζί μου στις 8 το πρωί. Του είπα, Άντι, δεν πρόκειται να έρθω σε αυτή την προπόνηση. Του πρότεινα να πάμε στις 9. Σκέφτηκα πως είναι μια καλή ώρα και τότε μου είπε να πάμε στις 8. Του είπα πως θα έπρεπε να βρει κάποιον άλλον", δήλωσε ο 22χρονος, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Μάρεϊ.

"Τον είδα την επόμενη μέρα και μου είπε ότι αποσύρθηκε. Είναι πολύ λυπηρό. Εναι καλός φίλος μου. Ποτέ δεν είναι ωραίο να τραυματίζεται κάποιος, επειδή δεν είναι καλό για το άθλημα. Είναι επίσης πολύ καλός άνθρωπος", ανέφερε επίσης ο Κύργιος για τον Βρετανό.

AP Photo/Ng Han Guan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ