ΤΕΝΙΣ

Κύργιος κατά Τραμπ και κατά... πάντων

Κύργιος κατά Τραμπ και κατά... πάντων

Ο ιδιόρρυθμος Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νικ Κύργιος, φόρεσε μπλουζάκι κατά του νέου πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ, και παράλληλα έκανε στο twitter ένα ειρωνικό σχόλιο για την συμπεριφορά του Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της Ντόχα.

Ο Νικ Κύργιος έκανε μέσω twitter ένα ειρωνικό σχόλιο για την συμπεριφορά του Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της Ντόχα, υπονοώντας πως δεν έχουν όλοι οι παίκτες στο tour την ίδια αντιμετώπιση. Επίσης, τον είδαμε να φοράει ένα t-shirt κατά του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.

"Θα είχα αποβληθεί (από τον αγώνα) και θα με είχαν θέσει σε διαθεσιμότητα μέχρι το 2025!", έγραψε με χιουμοριστική και με δόση ειρωνείας ο Κύργιος, ο οποίος φανερώνει την πεποίθησή του πως δεν υπάρχει ίσηαντιμετώπιση προς όλους τους παίκτες από την ΑΤΡ.

Θυμίζουμε πως ο "Νόλε" τιμωρήθηκε με δύο code violations στον τελικό του Qatar Open, πρώτα επειδή πέταξε μια μπάλα χωρίς να το θέλει προς τις κερκίδες και ύστερα επειδή έσπασε τη ρακέτα του. Τιμωρήθηκε επίσης με 2.500 δολαρία πρόστιμο.

Κύργιος κατά Τραμπ και κατά... πάντων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ