ΤΕΝΙΣ

Κύργιος για Τσονγκά: "Όταν ήμουν 12 χρονών, πήγαινα σε όλες τις προπονήσεις του"

Nick Kyrgios of Australia talks to the umpire during his men's singles championship match against Rafael Nadal of Spain in the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Κύργιος (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP

Ο Νικ Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον Τζο-Βιλφρίντ Τσονγκά για τον τρίτο γύρο του Australian Open και στη συνέντευξη Τύπου δεν έκρυψε πως ήταν μεγάλος θαυμαστής του Γάλλου απ' όταν ήταν παιδί και πως πήγαινε σε όλες τις προπονήσεις του

Με τον Τζο-Βιλφρίντ Τσονγκά αγωνίζεται ο Νικ Κύργιος για τον τρίτο γύρο του Australian Open και στη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε πως ήταν μεγάλος θαυμαστής του Γάλλου από παιδί και πήγαινε σε όλες τις προπονήσεις του για αυτόγραφα.

"Το 2008, σε ηλικία 12 ετών, πήγαινα σε όλες τις προπονήσεις του Τσονγκά. Κάθε φορά, του έδινα και μια διαφορετική μπάλα για να υπογράψει και τις υπέγραφε όλες", δήλωσε ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

O Κύργιος, Νο17 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στις 10:00 τον Γάλλο, No15 στο ταμπλό, για τον τρίτο γύρο του Grand Slam στη "Rod Laver Arena".

AP Photo/Mark Schiefelbein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ