ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: "Δεν αγαπώ το τένις"

Κύργιος: "Δεν αγαπώ το τένις"

Ο Νικ Κύργιος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα του από τον Μάρεϊ τονίζοντας για μία ακόμα φορά ότι δεν αγαπά αυτό που κάνει.

Η ήττα του από τον Άντι Μάρεϊ και κυρίως ο τρόπος που αυτή ήρθε φαίνεται ότι έφεραν μεγάλη απογοήτευση στον Νικ Κύργιο. Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα φάνηκε ότι αντιμετωπίζει έλλειψη κινήτρου.

"Το πρώτο σετ ήταν καλό. Το υπόλοιπο κομμάτι του αγώνα ήταν αξιολύπητο. Πίστευα ότι έπαιζα καλό τένις στο πρώτο σετ. Πίστεψα ότι μπορώ να κερδίσω το ματς. Μόλις έχασα το 1ο σετ, έχασα την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ένιωσα ότι είχα να ανέβω ένα βουνό" ήταν το αρχικό του σχόλιο αναφορικά με τον αγώνα.

Στη συνέχεια όμως τόνισε: "Το έχω ξαναπεί. Δεν αγαπώ το άθλημα. Όμως, πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτό. Προφανώς και μου αρέσει να παίζω τένις. Είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου. Όμως, δεν ξέρω.. πραγματικά δεν ξέρω...

Τη μια εβδομάδα έχω μεγάλο κίνητρο και προπονούμαι σκληρά, παίζω καλά και ανυπομονώ να παίξω αγώνες και την άλλη εβδομάδα απλά δεν κάνω τίποτα. Για να είμαι ειλικρινής, σήμερα ξύπνησα και έπαιξα PlayStation. Είναι αυτή η κατάλληλη προετοιμασία; Δεν ξέρω πάντως είχε πλάκα. Όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα εγώ γίνομαι "μαλακός". Ξέρω ότι έχω το ταλέντο για να κάνω πράγματα, αλλά...".

Σίγουρα, ο Νικ Κύργιος έχει πολλά προβλήματα να λύσει εάν θέλει να παίξει σύμφωνα με τις τεράστιες δυνατότητες που έχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ