ΤΕΝΙΣ

Ξεπερνά τον τραυματία Μάρεϊ ο Τσιτσιπάς!

Greece's Stefanos Tsitsipas holds his second place trophy after the Barcelona Open Tennis Tournament final in Barcelona, Spain, Sunday, April 29, 2018. Spain's Rafael Nadal defeated Tsitsipas 6-2, 6-1 in the final. (AP Photo/Manu Fernandez)
Greece's Stefanos Tsitsipas holds his second place trophy after the Barcelona Open Tennis Tournament final in Barcelona, Spain, Sunday, April 29, 2018. Spain's Rafael Nadal defeated Tsitsipas 6-2, 6-1 in the final. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβηκε όπως ήταν αναμενόμενο στο Νο40 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι δεδομένο ότι στην επόμενη θα βρίσκεται πάνω από τον τραυματία, Άντι Μάρεϊ.

Η άνοδος του Στέφανου Τσιτσιπά συνεχίζεται μετά τη νέα εντυπωσιακή του πορεία στο Εστορίλ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο 19χρονος Έλληνας τενίστας στη νέα Παγκόσμια κατάταξη της ATP βρίσκεται στο Νo 40 επίδοση που είναι η καλύτερη της καριέρας του.

Ο "Στεφ" έχει 1179 βαθμούς και βρίσκεται έναν μακριά από τον Άντι Μάρεϊ!

Όχι, δεν έχουμε κάνει κάποιο λάθος. Ο Βρετανός, πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης ουσιαστικά έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Ιούλιο όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Γουίμπλεντον και έτσι έχει χάσει πολλούς βαθμούς. Αυτό θα συμβεί και στην επόμενη κατάταξη όπου θα απολέσει άλλους 90 βαθμούς που θα τον κατεβάσουν στους 1090! Έτσι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος ανεξάρτητα τι θα κάνει στη Μαδρίτη θα βρίσκεται από πάνω του έχοντας στη χειρότερη για εκείνον περίπτωση 1162!

Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι ο Άντι Μάρεϊ συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση που έκανε τον Ιανουάριο στο δεξί ισχίο και η επιστροφή του αναμένεται σε περίπου ένα μήνα.

Σταθερή η Σάκκαρη

Στις γυναίκες η Μαρία Σάκκαρη παρά την ήττα της από την Μπέρτενς στο γύρο των 64 στο Όπεν της Μαδρίτης παρέμεινε σταθερή στο Νο 42 της Παγκόσμιας κατάταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ